Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ακράτα: Ληστές με καλάσνικοφ ”μπούκαραν” στην τράπεζα με τζιπ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

”Κόπηκε το αίμα” υπαλλήλων και πελατών – Οι ληστές που είχαν μελετήσει τα πάντα, άλλαξαν τρία αυτοκίνητα για να ξεφύγουν από την αστυνομία…

Η ληστεία έγινε λίγο μετά τις 08.00, στο υποκατάστημα της Εθνικής στην Ακράτα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι 4 δράστες έφτασαν στην τράπεζα με ένα μαύρο τζιπ. Αφού έκαναν κάποιους κύκλους για να ”κόψουν κίνηση” ανέπτυξαν ταχύτητα και μπήκαν στην τράπεζα με το τζιπ, κάνοντας θρύψαλα την τζαμαρία του υποκαταστήματος.

Οι ληστές βγηκαν με καλάσνικοφ και ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους. Βούτηξαν από τα ταμεία τα χρήματα που υπήρχαν και πήραν τον δρόμο της εξόδου. Αυτόπτες μάρτυρες και αστυνομικές πηγές, αναφέρουν ότι οι ληστές διέφυγαν με άλλο όχημα που είχαν παρκάρει κοντά στην τράπεζα.

Με αυτό κινήθηκαν – σύμφωνα με το thebest.gr, μέχρι τις σιδηροδρομικές γραμμές, όπου και τους περίμενε ένα άτομο μέσα σε τζιπ τσερόκι, μαύρου χρώματος και με μαύρα τζάμια. Οι δράστες μπήκαν και τράπηκαν σε φυγή. Σύμφωνα με την αστυνομία το τζιπ με το οποίο οι ληστές εισέβαλαν στην τράπεζα, αλλά και το δεύτερο όχημα, με το οποίο έφυγαν από τον τόπο της ληστείας και έφτασαν μέχρι το τρίτο όχημα (το τζιπ τσερόκι) είχαν κλαπεί από την περιοχή της Αθήνας.

Η αστυνομία έχει στήσει μπλόκα σε διάφορα σημεία και προσπαθεί να εντοπίσει τους ληστές…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε