Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Αλεξανδρούπολη: Nέες συλλήψεις διακινητών και λαθρομεταναστών

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τρεις διακινητές αλλά και δεκατέσσερις μη νόμιμους μετανάστες συνέλαβε η αστυνομία μετά από οργανωμένη επιχείρηση.

Οι συλλήψεις έγιναν χθες το πρωί στη Γεμιστή Αλεξανδρούπολης.

Οι διακινητές είναι ιρακινής καταγωγής ενώ οι οι 9 από τους μετανάστες είναι Ιρακινοί, οι 4 Ιρακινοί και ο ένας Μαροκινός.

Το βράδυ της Παρασκευής η Eιδική Oμάδα Δίωξης Λαθρομεταναστών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού, εντόπισε, σε αγροτική περιοχή της Γεμιστής, την ομάδα των παράνομων μεταναστών και τους δύο διακινητές, ηλικίας 19 και 28 ετών και τους έθεσε υπό διακριτική παρακολούθηση.

Το πρωί του Σαββάτου οι αστυνομικοί προσέγγισαν ένα αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 27χρονος αλλοδαπός στο οποίο υπό την καθοδήγηση των διακινητών είχαν επιβιβαστεί οι 12 από τους παράνομους μετανάστες, το ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν.

Λίγο αργότερα σε θαμνώδη περιοχή συνελήφθησαν και οι δύο πρώτοι διακινητές και οι δύο μετανάστες που δεν είχαν επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για το αυτοκίνητο, το οποίο και κατασχέθηκε έχει δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφάλειας Νέας Μάκρης Αττικής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε