Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Αλεξανδρούπολη: Στα δίχτυα των αστυνομικών έμποροι ναρκωτικών – Βρέθηκαν 120 χασισόδεντρα και πάνω από ένα κιλό χασίς! ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν δύο Βούλγαροι, ηλικίας 32 και 33 ετών και ένας 40χρονος Έλληνας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για οργανωμένο κύκλωμα καλλιέργειας δενδρυλλίων για χασίς, εισαγωγής και πώλησης ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια

Η Αστυνομία, είχε πληροφορίες ότι οι δράστες, το τελευταίο δίμηνο, καλλιεργούσαν χασισόδεντρα και εισήγαγαν από τη Βουλγαρία, με το αυτοκίνητο του 32χρονου, μέσα σε κρύπτη, ποσότητες ακατέργαστου χασίς.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Η επιχείρηση της αστυνομίας

Αστυνομικοί, πήγαν για έρευνα σε δύσβατη αγροτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης (6ο χλμ Επαρχιακής Οδού Λουτρών-Πεσσάνης), βρήκαν τη φυτεία και άρχισαν να παρακολουθούν νύχτα μέρα το σημείο.

Χθες το πρωί, ο 32χρονος πήγε για να… φροντίσει τα δενδρύλλια και συνελήφθη.
Στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 120 δενδρύλλια για χασίς, ύψους από 1 έως 2 μέτρων.
Επίσης βρέθηκαν όλα τα… σύνεργα για την περιποίηση της καλλιέργειας.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του 40χρονου όπου βρισκόταν και ο 33χρονος.
Οι δράστες τους είδαν, έκρυψαν σε διπλανό οικόπεδο του σπιτιού, το αυτοκίνητο του 32χρονου συνεργού τους. Προσπάθησαν να διαφύγουν με το Ι.Χ. του 40χρονου, πλην όμως, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν, με τη συνδρομή των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Τι βρήκαν οι αστυνομικοί

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 40χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
μια κυνηγετική καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα ο δράστης, 73 κυνηγετικά φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων, 2 φυσίγγια πυροβόλου όπλου, διαμετρήματος 0,22 mm , διάφορα πλαστικά δοχεία και γλαστράκια, κενές πλαστικές συσκευασίες από φυτόχωμα.

Σε έλεγχο στο Ι.Χ.του 32χρονου, το οποίο είχαν κρύψει οι δράστες, εντοπίστηκαν κρυμμένα στην οροφή του οχήματος (σε ειδική κρύπτη),
12 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστο χασίς συνολικού βάρους 1.410 γραμμαρίων, τα οποία, όπως προέκυψε, εισήγαγαν οι δράστες προχθές από Βουλγαρία, καθώς επίσης και μια μεταλλική ράβδος, μήκους 49 εκατοστών, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Κατασχέθηκαν επίσης τα δύο Ι.Χ. και τέσσερα 4 κινητά τηλέφωνα.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Διαβάστε ακόμα:

Ψάχνουν τους απαγωγείς του επιχειρηματία στη Βοιωτία – Τους χάλασε το σχέδιο ένας βοσκός!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε