Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Άλλαξαν … ώρα και οι ληστές

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Δεν πάνε για τα πολλά, αλλά για τα… σίγουρα οι ληστές που χτυπούν ό,τι κατάστημα μπορεί να έχει ρευστό.

Εκτός από τα … συνήθη θύματα, τους ιδιοκτήτες ψιλικατζίδικων και περιπτέρων έχουν μπει στο στόχαστρο και οι φαρμακοποιοί, οι γιατροί (όπως ο παιδίατρος της Γλυφάδας – διαβάστε εδώ) ενώ δεν έχουν σταματημό και οι επιθέσεις στο δρόμο.
Πλέον, άλλαξε η ώρα και οι ληστείες άρχισαν απ’ τις έξι το απόγευμα, μόλις άρχισε να νυχτώνει “χτύπησαν” οι δράστες στην καρδιά της Αθήνας στον οδό Χαλκοκονδύλη. Ολόκληρη ομάδα, τέσσερα άτομα πήγαν στο περίπτερο μιας γυναίκας, τη χτύπησαν και της άρπαξαν τις εισπράξεις, αλλά και πολλά τσιγάρα.
Οκτώ παρά είκοσι πήρε σειρά στον Άλιμο ένα φαρμακείο. Ο ληστής μπήκε με το όπλο στο χέρι λίγο πριν το κλείσιμο περιμένοντας το ταμείο να είναι γεμάτο, άρπαξε τα χρήματα και έφυγε.
Μια ώρα μετά τρεις ληστές εισέβαλαν σε ψιλικατζίδικο στην οδό Φυλής. Παρά το γεγονός ότι η κίνηση ήταν αυξημένοι οι ληστές άρπαξαν τα χρήματα και έφυγαν σαν κύριοι με το αυτοκίνητό τους.
Λίγο μετά, στις εννιά πήρε σειρά ένα ακόμη ψιλικατζίδικο στην Κηφισιά. Αυτή τη φορά ο δράστης ήταν ένας, όμως το όπλο που κρατούσε ήταν αρκετό για να … κάνει τη δουλειά του. Πήρε τα χρήματα, βγήκε στην Εθν. Στρατού και από κει … εξαφανίστηκε.
Σχεδόν ταυτόχρονα θύμα έπεφτε στο επικίνδυνο, όπως αποδεικνύεται, κέντρο της Αθήνας, στη μέση του δρόμου, ένας απλός περαστικός. Στη γωνία Μνησικλέους και Λυσίου πέντε άτομα έπεσαν πάνω σε έναν άτυχο μετανάστη τον ξυλοκόπησαν και του άρπαξαν τα χρήματα. Ο άτυχος άνδρας χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς οι δράστες τον είχαν χτυπήσει πολύ άσχημα.

Διαβάστε επίσης:
Εισέβαλαν σε ιατρείο παιδιάτρου στη Γλυφάδα!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε