Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 18 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ανάγκαζαν ανήλικες να «ψωνίζουν» πελάτες σε καφετέρια ξενοδοχείου

Ανάγκαζαν ανήλικες να «ψωνίζουν» πελάτες σε καφετέρια ξενοδοχείου
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.01.2012 | 09:23
Πρώτη δημοσίευση: 12.01.2012 | 09:20

Κάθε μέρα, 15 γυναίκες, μεταξύ των οποίων πέντε ανήλικα κορίτσια, αναγκάζονταν να πουλάνε το κορμί τους.

Όλο το «παιχνίδι» είχε στηθεί σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί, τα μέλη ενός οργανωμένου κυκλώματος έστελναν τις γυναίκες, καθημερινά, για να «ψωνίζουν» πελάτες από την καφετέρια του ξενοδοχείου και στη συνέχεια να τους πηγαίνουν σε διάφορα δώματα για τα... περαιτέρω.

Η ελληνική αστυνομία και τη βοήθεια των ρουμανικών αρχών κατάφεραν να ξεμπλέξουν το κουβάρι και να φτάσουν στην εξάρθρωση του κυκλώματος.

Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθησαν επτά μέλη της οργάνωσης: ο Αλβανός υπεύθυνος του ξενοδοχείου, τέσσερις Έλληνες και δύο αλλοδαποί που εργάζονταν σαν σερβιτόροι. Κατηγορούνται επίσης ο Έλληνας ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου και τέσσερις Ρουμάνοι.

Ανάμεσα στις γυναίκες είναι και πέντε έφηβες, 15 και 16 ετών, οι οποίες θα φιλοξενηθούν σε ξενώνα του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ενώ θα γίνει προσπάθεια να χαρακτηριστούν θύματα εμπορίας ανθρώπων.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.   Διαδώστε αυτό το άρθρο