Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ανακάλυψαν πλαστό τιμολόγιο 610.000 ευρώ μεταξύ ιεράς μονής και κρατούμενου!

Ανακάλυψαν πλαστό τιμολόγιο 610.000 ευρώ μεταξύ ιεράς μονής και κρατούμενου!
Το ΣΔΟΕ ανακάλυψε ότι έγινε μια εικονική συναλλαγή με πλαστό τιμολόγιο μεταξύ της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας και ενός εσώκλειστου στις φυλακές.

Εικονική συναλλαγή με πλαστό τιμολόγιο, ύψους 610.000 ευρώ, μεταξύ της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας και εσωκλείστου, κατά το χρόνο της έκδοσης του τιμολογίου, στις φυλακές, έφερε στο φως έλεγχος του ΣΔΟΕ (Π.Δ. ΣΔΟΕ Κεντρικής Μακεδονίας) για παραβάσεις ΦΠΑ
 
Σε άλλη περίπτωση, συνταξιούχος που λάμβανε επίδομα ΕΚΑΣ, φέρεται να διατηρεί ατομική επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ιδιωτικής Φύλαξης (SECURITY) και να εκδίδει 15 τιμολόγια παροχής υπηρεσιών ύψους 11.128.131 ευρώ. Για την υπόθεση διεξάγεται έρευνα από το ΣΔΟΕ.
 
 
Παράλληλα ποσό 1.087.000 εισήλθε στα κρατικά ταμεία από εκποίηση κατασχεμένων καυσίμων στις οποίες είχαν προβεί οι Υπηρεσίες του ΣΔΟΕ σύμφωνα με σχετική ενημέρωση του Σώματος.
 
Την ίδια ώρα με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έλεγχοι σε φορτηγά αυτοκίνητα στα σημεία εισόδου της χώρας με Αλβανία, FYROM και Βουλγαρία, για την αντιμετώπιση της λαθραίας εισαγωγής καυσίμων και κυρίως πετρελαίου κίνησης.
 
Στo πλαίσιο των ελέγχων εντοπίστηκαν τρεις Αλβανοί, δύο Έλληνες και ένας υπήκοος ΠΓΔΜ να εισάγουν ή να χρησιμοποιούν αφορολόγητα ή νοθευμένα καύσιμα. Σε βάρος τους επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο (4.500 ευρώ κατά περίπτωση).
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξηλώνονται όλοι οι προϊστάμενοι, υποδιευθυντές και διευθυντές Εφοριών, ΣΔΟΕ, Τελωνείων και Ελεγκτικών Κέντρων – Ελλάδα

Περίπου 24 εκατ. λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν από το ΣΔΟΕ – Έγκλημα

Η σύζυγος πολιτικού με καταθέσεις 300 χιλιάδες ευρώ και η υπάλληλος ναυτιλιακής με μισό δισ. ευρώ – Ελλάδα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε