Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ανακρίνεται ύποπτος για τη δολοφονία φοιτητή στην Πεντέλη

Ανακρίνεται ύποπτος για τη δολοφονία φοιτητή στην Πεντέλη

Ένας 22χρονος έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια και ανακρίνεται ως ύποπτος για τη δολοφονία 20χρονου φοιτητή στην Πεντέλη τον περασμένο Μάιο. Η σορός του άτυχου νεαρού, φοιτητή των ΤΕΙ, είχε εντοπιστεί σε απόμερο σημείο της Πεντέλης οκτώ μέρες μετά την εξαφάνισή του.

Η αστυνομία προσήγαγε τον 22χρονο για ανάκριση το πρωί της Τετάρτης (23.11.2016). Οι αστυνομικοί έχουν ενδείξεις ότι ο νεαρός που ανακρίνεται έχει σχέση με τη δολοφονία αλλά ακόμη εκείνος δεν έχει παραδεχτεί τίποτα ούτε είναι σαφές αν τον θεωρούν φυσικό ή ηθικό αυτουργό της δολοφονίας.

Έφτασαν στον ύποπτο μετά την ανάλυση των κλήσεων από το τηλέφωνο του θύματος αλλά και από καταθέσεις ανθρώπων που φιλικού περιβάλλοντος του θύματος.

Ο 22χρονος φέρεται να είχε φιλικές σχέσεις με το θύμα. Υπάρχουν πάντως και πληροφορίες πως ο ύποπτος και το θύμα ίσως είχαν προσωπικές διαφορές.

Ο 20χρονος φοιτητής είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στα Γλυκά Νερά στις 8 Μαΐου 2016. Η μητέρα του ήταν εκείνη που δήλωσε την εξαφάνισή του. Μια εβδομάδα αργότερα, το Σάββατο 14 Μαΐου, είχε βρεθεί σε απόμερο σημείο στην Πεντέλη η σορός του άτυχου νεαρού.

Η σορός του ήταν σε προχωρημένη σήψη αλλά σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που την εξέτασε, το θύμα έφερε τρία τραύματα από κυνηγετικό όπλο, ένα εκ των οποίων ήταν στο κεφάλι.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε