Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Ανάληψη ευθύνης για εμπρησμούς – Τους “αφιερώνουν” στον Λ. Φούντα

Με ανάρτηση σε ιστοσελίδα, μία ομάδα που δεν αναφέρει το όνομά της, αναλαμβάνει την ευθύνη για το κάψιμο μοτοσικλετών και οχημάτων που ανήκουν σε αστυνομικούς, περιπολικό και μία αντιπροσωπεία αυτοκινήτων μάρκας που θεωρούν ότι συνεργάζεται με την αστυνομία.

Όπως λένε:

Την Τετάρτη 6/10, έκαψαν μηχανή αστυνομικού στην Ν.Σμύρνη στην οδό Ραιδεστού και μηχανή αστυνομικού στην Δάφνη, στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου, στα “100 μέτρα από το σημείο που έπεσε μαχόμενος ο σύντροφος Λάμπρος Φούντας” όπως αναφέρουν. Την ίδια ημέρα έκαψαν αντιπροσωπεία γνωστής μάρκας στην Αργυρούπολη, σε πάροδο της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Την επόμενη ημέρα, έκαψαν περιπολικό τζιπ του Α.Τ. Βραχατίου που βρισκόταν σε συνεργείο στην παλιά εθνική Κορίνθου-Πατρών.

Την 13/10 έβαλαν φωτιά σε αντιπροσωπεία της ίδιας εταιρείας στην λεωφ. Μεσογείων και την επόμενη ημέρα σε αυτοκίνητο αστυνομικού στην στην Αγ.Παρασκευή στην οδό Καραολή-Δημητρίου.

Η ομάδα “αφιερώνει τα χτυπήματα σε όλους τους φυλακισμένους επαναστάτες” και κλείνει την ανακοίνωση με τα λόγια: “Ο Λάμπρος ζει μέσα στις φωτιές μας”.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε