Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ανέκδοτο: Συνελήφθη για 3η φορά ο Λάκης Γαβαλάς

Μοιάζει με κακόγουστο αστείο αλλά είναι η πραγματικότητα. Ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη για χρέη 7,5 εκατομμυρίων ευρώ στο Δημόσιο, αφέθηκε ελεύθερος αργά το μεσημερί της Παρασκευής και λίγα λεπτά αργότερα συνελήφθη ξανά!

Με οργή η κοινή γνώμη παρακολουθεί να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια της μια παρωδία, εξαιτίας της οποίας όμως χιλιάδες μπορεί και εκατομμύρια ‘Ελληνες ζουν την δική τους τραγωδία.

Ένας άνθρωπος συλλαμβάνεται πριν από έναν μήνα για χρέη στο Δημόσιο. Οδηγείται στο δικαστήριο και 24 ώρες μετά βγαίνει ελεύθερος.

Ο ίδιος άνθρωπος συλλαμβάνεται ξανά την Πέμπτη 26/01 για χρέη 7,5 εκατομμυρίων ευρώ στο Δημόσιο. Οδηγείται στο κρατητήριο, περνάει τη νύχτα εκεί και σήμερα Παρασκευή οδηγήθηκε πάλι στο δικαστηριο. Εκεί με την βοήθεια των δικηγόρων του, αφήνεται ελεύθερος.

Όπως διευκρίνισαν αρμόδιοι αξιωματικοί, η σύλληψη είναι ανεξάρτητη από τα προηγούμενα χρέη γι’ αυτό και έγινε παρά το γεγονός ότι μόλις λίγο πριν είχε δικαστεί για την προηγούμενη υπόθεση.

Το ποσό που φέρεται ότι οφείλει ο επιχειρηματίας από μη καταβολή ΦΠΑ ανέρχεται σε περίπου 150.000 ευρώ και είναι κακουργηματικού χαρακτήρα γι’ αυτό αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και θα παραπεμφθεί σε τακτικό ανακριτή.

Και εύλογα θα αναρωτηθεί ο ευνομούμενος πολίτης: Για ποιό λόγο υπάρχει τέτοιο μπάχαλο; Γιατί δεν μπορούν να συντονιστούν οι υπηρεσίες; Γιατί εκείνοι που χρωστούν αποδεδειγμένα στο Δημόσιο κυκλοφορούν ελεύθεροι και δεν μπαίνει ούτε ένα ευρώ στα κρατικά ταμεία;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάλι ελεύθερος ο Λάκης Γαβαλάς

Το κλάμα του Λάκη Γαβαλά στο κρατητήριο

Κρατούμενος ο Λάκης Γαβαλάς για τα χρέη του

Συνελήφθησαν πρώην μέλη της ΠΑΕ Ηρακλής για χρέη 1 εκ. ευρώ

Λ. Γαβαλάς: “Θυμάμαι ότι πήρα να φάω μια τυρόπιτα και την έτρωγα με τις χειροπέδες!” – Lifestyle

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Λάκης Γαβαλάς που συνελήφθη για χρέη 1,5 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο!

Λ. Γαβαλάς: “Δεν ξέρω αν είμαι άθλιος ή ηλίθιος!”

Λ. Γαβαλάς: Τον καταγγέλλει ο βασικός προμηθευτής της σειράς ρούχων του!


Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε