Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ανθρωποκυνηγητό για τον πυρομανή που έκαψε 7 μηχανές και 4 αυτοκίνητα

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Επί τρεις ώρες έκανε… βόλτα στα Πετράλωνα με τον αναπτήρα στο χέρι ένας άγνωστος άνδρας και έβαζε φωτιά σε μηχανάκια και αυτοκίνητα.

Πρώτα, λίγο μετά τη μία και μισή μετά τα μεσάνυχτα, πήγε στην οδό Αλκίφρονος και έβαλε “μπουρλότο” σε τρεις μηχανές, αλλά και σε ένα κατάστημα με ηλεκτρολογικό εξοπλισμό που ήταν δίπλα. Μισή ώρα μετά σηκώθηκε στο πόδι η οδός Θεσσαλονίκης από το συναγερμό μιας ακόμη μηχανής που τυλίγονταν στις φλόγες.

Σειρά πήραν στις τρεις παρά δέκα μια μηχανή στην Αιγιδών και πέντε λεπτά αργότερα ένα Ι.Χ. στην Αμφιτρύωνος.
Ο δράστης… ησύχασε μόνο για μια ώρα, καθώς πέντε λεπτά πριν τις τέσσερις όλα δείχνουν ότι ξεκίνησε δεύτερο γύρο.

Πήγε στην οδό Αγίας Σοφίας πυρπόλησε μια μηχανή, ύστερα έκαψε ακόμη μία μοτοσικλέτα μέσα σε μια πυλωτή στην οδό Θράκης, μία ακόμη στην αρχή της οδού Θράκης 100 μέτρα πιο κάτω απ’ την προηγούμενη και στη συνέχεια πήγε στην οδό Δημοφώντος που έβαλε φωτιά σε δύο αυτοκίνητα.

Το απίστευτο είναι ότι τα … Πετράλωνα καίγονταν και επί ώρες κανείς δεν μπόρεσε να εντοπίσει τον άνθρωπο που μάλλον πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

Επειδή ακόμη δεν έχει εντοπιστεί ο πυρομανείς καλό είναι να γνωρίζεται ότι … προτιμάει τα αυτοκίνητα και τις μηχανές που είναι σκεπασμένα με “κουκούλες”

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε