Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Αντιεξουσιαστές πλησίασαν το σπίτι του Ρουπακιά!

Αντιεξουσιαστές πλησίασαν το σπίτι του Ρουπακιά!

Μια ανάσα από το σπίτι που μένει μετά την αποφυλάκισή του ο χρυσαυγίτης Γιώργος Ρουπακιάς, βρέθηκαν περίπου 200 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, που συμμετείχαν νωρίτερα στην αντιφασιστική πορεία, στα Πετράλωνα. 

Οι αντιεξουσιαστές ανέφεραν στο κάλεσμά τους: “Η παρουσία του φασίστα εκτελεστή Γιώργου Ρουπακιά στη γειτονιά του Ταύρου, δίπλα ακριβώς από τα Πετράλωνα όπου δολοφονήθηκε ένα άλλο θύμα των ναζιστικών “ταγμάτων εφόδου”, ο Σαχτζάτ Λουκμάν, δε μπορεί παρά να μας γεμίζει οργή. Χωρίς καμιά αυταπάτη για το ρόλο του κράτους και του αστικής δικαιοσύνης που εξέθρεψαν το ναζιστικό σκιάχτρο, δείχνουμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα των κατοίκων και των συλλογικοτήτων της περιοχής”.

Το σπίτι όπου μένει ο καθ’ ομολογία δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, φυλάσσεται από μεγάλο αριθμό αστυνομικών, σε 24ωρη βάση.
Οι αντιεξουσιαστές έφθασαν κοντά στην πολυκατοικία, όπου μένει ο Ρουπακιάς και φώναξαν αντιφασιστικά συνθήματα και απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις. 

Πρόσφατα είχε αποκαλύψει το “Έθνος της Κυριακής” απόρρητη έκθεση της αστυνομίας, στην οποία εκφράζονταν φόβοι ότι ο καθ’ ομολογία δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, μπορεί να γίνει στόχος απόπειρας δολοφονίας είτε από πρώην συναγωνιστές του είτε από άτομα του αναρχικού/αντιεξουσιαστικού χώρου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε