Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Απ' τη γυμνή φωτογράφιση... στη συμμορία - “Δίμετρη” καλλονή στους “ροζ πάνθηρες”

Απ' τη γυμνή φωτογράφιση... στη συμμορία - “Δίμετρη” καλλονή στους “ροζ πάνθηρες”
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.03.2012 | 08:00
Πρώτη δημοσίευση: 16.03.2012 | 08:00

Μπορεί να έπαιζε μπάσκετ και να ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του γυναικείου μπάσκετ που έφτασε στη χώρα μας από Σερβία, εκείνο που την έκανε πραγματικά να ξεχωρίζει ήταν όμως το σώμα της...

Τα κάλλη της ήταν μάλιστα τέτοια που γνωστό life style περιοδικό εκτίμησε πως το 1,93 κορμί της έπρεπε να παρουσιαστεί γυμνό στο ελληνικό κοινό!

Όλα αυτά κάπου στα τέλη της δεκαετίας του '90, σύμφωνα με την espresso... ύστερα η δίμετρη καλλονή άλλαξε όπως όλα δείχνουν ... καριέρα.

Είναι η κυρία στην 9οποία οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες ως μέλος της διαβόητης σπείρας των “ροζ πανθήρων”.

Είχε μάλιστα σχέσεις με τον υπαρχηγό της επικίνδυνης συμμορίας στην Ελλάδα και οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη της μετά την αιματηρή συμπλοκή της Καλλιθέας, όπου οι δύο αδίστακτοι Σέρβοι κακοποιοί δεν δίστασαν να πυροβολήσουν εναντίον των αστυνομικών της ΔΙΑΣ που τους εντόπισαν λίγο πριν χτυπήσουν ένα ακόμη κοσμηματοπωλείο.

Η Σέρβα καλλονή πάντως είναι γνώριμη στους αστυν9ομικούς από πιο παλιά, όχι απ' την περίοδο που έπαιζε μπάσκετ ή λόγω των καυτών φωτογραφιών της, αλλά λόγω σύλληψης.

Είχε συλληφθεί στην Κρήτη το 2006 για κλοπή, αλλά ο τότε καλός της είχε πάρει όλη την ευθύνη πάνω του και έτσι η δίμετρη κοπέλα είχε τότε αποφυλακιστεί...

Διαβάστε επίσης:
“Ροζ πάνθηρες” οι πιστολάδες της Καλλιθέας
   Διαδώστε αυτό το άρθρο