Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Απαγωγές επιχειρηματιών και γόνων εφοπλιστικών οικογενειών ετοίμαζαν ληστές του Διστόμου και Πετρακάκος

Φωτογραφία Eurokinissi
Φωτογραφία Eurokinissi

– Μπλοκ με τους “στόχους” του Γιώργου Πετρακακου και των ληστών του Διστόμου βρέθηκε στη γιάφκα του Μαραθώνα
– 25 ονόματα επιχειρηματιών και εφοπλιστών στο σημειωματάριο των τρομοκρατών
– Είχαν σημειώσει ονόματα, διευθύνσεις σπιτιών και επιχειρήσεων και σχεδιαγράμματα με διαδρομές
– Οι χειρόγραφες σημειώσεις που βρέθηκαν στην οπλαποθήκη του Μαραθώνα
– Ο αρχηγός της Αστυνομίας θα καλέσει τους επιχειρηματίες και τους εφοπλιστές για να τους ενημερώσει για όσα έχει βρει η Αντιτρομοκρατική

Σε απαγωγές γνωστών επιχειρηματιών αλλά και οικονομικών παραγόντων της χώρας φαίνεται πως ήταν έτοιμοι να προχωρήσουν οι ληστές του Δίστομου αλλά και ο συνεργάτης τους Γ. Πετρακάκος.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, στην οπλαποθήκη του Μαραθώνα, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ένα μπλοκ με χειρόγραφες σημειώσεις, στις οποίες αποτυπώνονται οι προθέσεις της ομάδας των ληστών που σχοινοβατούσαν μεταξύ ποινικού και τρομοκρατικού χώρου, να πραγματοποιήσουν απαγωγές γνωστών εφοπλιστών και επιχειρηματιών, ίσως και πολιτικών προσώπων.

Μάλιστα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ανάμεσα στα ονόματα και τα σχεδιαγράμματα με διαδρομές, διευθύνσεις επιχειρήσεων και οικιών, φιγουράρει και το όνομα γιου γνωστού εφοπλιστή, οποίος παρ’ ολίγον να πέσει θύμα απαγωγέων πριν από περίπου ενάμιση χρόνο στην Βούλα.

Τότε ο γόνος της εφοπλιστικής οικογένειας είχε αντιδράσει με ψυχραιμία, καθώς οι γονείς του είχαν φροντίσει να εκπαιδευτεί ο νεαρός από ειδικούς, στην αποφυγή και αποτροπή απαγωγής. Έτσι όταν ο νεαρός γόνος της εφοπλιστικής οικογένειας, αντελήφθη πως του ‘χουν κλείσει το δρόμο μπρος πίσω δυο αυτοκίνητα, έβαλε την όπισθεν εμβόλισε και τα δυο αυτοκίνητα με το θηριώδες τζιπ του και επέστρεψε με ταχύτητα στο προαύλιο των γραφείων της επιχείρησης του πατέρα του.

Τουλάχιστον 25 ονόματα γνωστών επιχειρηματιών και εφοπλιστών περιέχει το σημειωματάριο και ανάμεσα τους φιγουράρουν ακόμα και τα ονόματα των γιων όπως του γνωστού εφοπλιστή που προαναφέραμε, άλλου εφοπλιστή ο γιος του οποίου δραστηριοποιείται στην Μέση Ανατολή, αλλά και γνωστός γόνος εφοπλιστικής οικογένειας, οποίος είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ως bon viveur.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε