Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Απανωτές ένοπλες ληστείες σε βενζινάδικα!

Απανωτές ένοπλες ληστείες σε βενζινάδικα!

Πέντε ένοπλες ληστείες σε βάρος υπαλλήλων πρατηρίων υγρών καυσίμων (αλλοδαποί στην πλειονότητα τους) που έβγαζαν το μεροκάματο του τρόμου, πραγματοποιήθηκαν μέσα σε μισή ώρα στη διάρκεια της νύχτας.

Το σιρκουί του τρόμου ξεκίνησε στις 4.17 το πρωί όταν ένας ένας ένοπλος δράστης απέσπασε το ποσό των 1.200 ευρώ από υπάλληλο πρατηρίου στην περιοχή της Μεταμόρφωσης. Με διαφορά τριών λεπτών, ακολούθησε νέα ένοπλη επίθεση επίσης από ένα άτομο στην γειτονική Νέα Ιωνία, απ’ όπου αποσπάστηκαν 300 ευρώ.

Χωρίς να μπορούν να συσχετιστούν δράστες και περιστατικά καθώς η χρονική απόσταση της δήλωσης των γεγονότων είναι εξαιρετικά μικρή, με συνέπεια να θεωρείται πρακτικά αδύνατο να διαπράχτηκαν από τον ίδιο ή από τους ίδιους δράστες, ο “συντονισμός” υπήρξε θεαματικά συγκυριακός.
 
Στις 4,22, δηλαδή δύο λεπτά αμέσως μετά τη δήλωση της προηγούμενης ληστείας, χτυπήθηκε από 2 δράστες βενζινάδικο στα επίσης όμορα Πατήσια, απ’ όπου αφαιρέθηκαν 150 ευρώ, ενώ 15 λεπτά αργότερα, στις 4,37 πραγματοποιήθηκε επίσης από δίδυμο ληστών επίθεσης σε πρατήριο του Πειραιά.
 
Η τελευταία χρονολογικά επιδρομή, σημειώθηκε και πάλι από 2 άτομα οι οποίοι … “επέστρεψαν” στο αφετηριακό σημείο του σιρκουί. Στην περιοχή της Μεταμόρφωσης δηλαδή αποκομίζοντας άγνωστη λεία.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε