Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Απατεώνισσα επιστράτευσε το όνομα της Μ. Βαρδινογιάννη για να εξαπατήσει ηλικιωμένη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μια και το γνωστό παραμύθι “Με έστειλε ο γιος σου για να μου πληρώσεις κάτι που μου χρωστάει” έχει γίνει πια γνωστό και δεν “πιάνει”, οι επιτήδειοι αποδεικνύουν ότι και φαντασία έχουν και καλοί … ηθοποιοί μπορούν να γίνουν!

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, μια γυναίκα, περίπου 40 ετών, κατάφερε να πείσει μια ηλικιωμένη συνταξιούχο,
ότι η Μαριάννα Βαρδινογιάννη είχε δωρίσει ένα χρηματικό ποσό στο ΙΚΑ το οποίο θα κληρωθεί (!) σε 10 συνταξιούχους του ΙΚΑ!

Και φυσικά η γυναίκα ισχυριζόταν ότι η ηλικιωμένη, ήταν η μία εκ των δέκα τυχερών και πως το απόγευμα θα περνούσε ο ταχυδρόμος ή η ίδια για να της παραδώσει χρηματικό ποσό ύψους 500 ευρώ!

Για καλή τύχη της ηλικιωμένης, στο σπίτι, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, στο Ηράκλειο, μπήκε εκείνη την ώρα η κόρη της, που αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για απατεώνισσα, την οποία έδιωξε κακήν κακώς, πριν προλάβει να αποσπάσει προσωπικά στοιχεία, χρήματα ή ακόμη και αντικείμενα από τη συνταξιούχο.

Όπως είπε , ο διευθυντής του ΙΚΑ, Νίκος Ροκαδάκης, αμέσως η κόρη κατήγγειλε το περιστατικό στον ίδιο, ο οποίος την παρέπεμψε στην αστυνομία, για να καταγγείλει την υπόθεση.

Διαβάστε ακόμα:

Λάρισα: Στη φάκα ο ληστής με το καλάσνικοφ

Σέρρες: Ένας 16χρονος πίσω από κλοπές μηχανών!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε