Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Από ένα τρακάρισμα προέκυψε ότι ο 42χρονος ήταν “μαργαριτάρι”

Από την έρευνα-προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Ζεφυρίου, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, μαζί με συνεργούς του οι οποίοι αναζητούνται, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα.

Οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο στους δρόμους του Ζεφυρίου Αττικής , ξέφυγε από τον δρόμο και έπεσε πάνω σε τοίχο σπιτιού. Αυτή ήταν και η αφορμή να συλληφθει ο σαραντα δυο ετών οδηγός του αυτοκινήτου και να αποκαλυφθεί η πλούσια, παράνομη, δράση του.

Από την έρευνα-προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Ζεφυρίου, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, μαζί με συνεργούς του οι οποίοι αναζητούνται, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, η οποία μεταξύ άλλων, είχε διαπράξει ληστείες.

Ειδικότερα, την 9-5-2011 στα Άνω Λιόσια, με τη χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησαν 49χρονο και του αφαίρεσαν τσάντα που περιείχε 50.000 ευρώ, χρήματα που μόλις είχε εισπράξει από Τράπεζα.

Την 24-7-2011 στα Άνω Λιόσια, συναντήθηκαν με 44χρονο, ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου, με το πρόσχημα ότι θα του πουλήσουν 250 χρυσές λίρες και με χρήση βίας του αφαίρεσαν το ποσό των 62.400 ευρώ, που κατείχε για την αγοραπωλησία.

Την 26-7-2011 στις Αχαρνές Αττικής, διέρρηξαν κοσμηματοπωλείο και αφαίρεσαν κοσμήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε