Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αποφυλακίστηκε η Βίκυ Σταμάτη – “Καμία μάνα να μην περάσει όσα εγώ”

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Ύστερα από έξι αποτυχημένες αιτήσεις, η Βίκυ Σταμάτη αποφυλακίστηκε σήμερα από τον Κορυδαλλό, ευχαριστώντας τη Δικαιοσύνη και τους δημοσιογράφους. 

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, βγήκε το απόγευμα από το Δρομοκαΐτειο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, από όπου και πήρε εξιτήριο για να αποφυλακιστεί.

“Ευχαριστώ τη Δικαιοσύνη και τους δημοσιογράφους, αλλά μην ασχοληθείτε άλλο μαζί μου”, είπε χαρακτηριστικά, ενώ μπαίνοντας στο αυτοκίνητο, πρόσθεσε: “Καμία μάνα να μην περάσει όσα πέρασα εγώ”.

Το δικαστήριο της επέβαλε εγγύηση 50.000 ευρώ, την οποία όμως δεν θα καταβάλει, λόγω των capital controls.
Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, ύστερα από έξι αποτυχημένες αιτήσεις, θα αποφυλακιστεί τις επόμενες ώρες, αφού βρήκε… παραθυράκι που να της επιτρέπει να μην καταβάλει άμεσα το ποσό της εγγύησης.

Ο δικηγόρος του πρώην υπουργού Άμυνας, Γιάννης Παγορόπουλος έκανε χρήση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που εκδόθηκε στις 21 Ιουλίου και η οποία αναστέλλει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, λόγω capital controls, την καταβολή εγγύησης που καταβάλλεται στους αποφυλακισθέντες υπό όρους. Έτσι, μετά από συννενόηση με την εισαγγελία Εφετών, αποφασίστηκε η αποφυλάκισή της.

Από τις 31 Οκτωβρίου και μετά, όταν θα λήξει η ισχύς της ΚΥΑ, η Βίκυ Σταμάτη θα έχει στη διάθεσή της περιθώριο πέντε ημερών, μέχρι τις 5 Νοεμβρίου δηλαδή, για να καταβάλει τα 50.000€ της εγγύησης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε