Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αποκαλύψεις για τα όπλα στη γιάφκα της Ρούπα – Βρέθηκε και το “εξοχικό” της στον Ωρωπό

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

– Σε ληστεία του Μαζιώτη και στο ελικόπτερο από τη Ρούπα χρησιμοποιήθηκε όπλο που βρέθηκε στην Ηλιούπολη
– “Καθαρά” έβγαλε τα υπόλοιπα όπλα της γιάφκας η βαλλιστική
– Βρέθηκε και το “εξοχικό” της Ρούπα στον Ωρωπό, το είχε νοικιάσει πριν δύο χρόνια
– Δεν είχε πάει εδώ και έναν χρόνο, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit, από τη βαλλιστική έρευνα στα πιστόλια και τα καλάσνικοφ που βρέθηκαν στο σπίτι της Ρούπα στην Ηλιούπολη, προέκυψε πως το ένα από τα δύο πιστόλια, είναι εκείνο που είχε χρησιμοποιηθεί αρχικά από το Νίκο Μαζιώτη σε ληστεία τραπεζικού υποκαταστήματος στην Αχαΐα το 2014, ενώ χρησιμοποιήθηκε και από την Πόλα Ρούπα κατά τη συμπλοκή της με τον πιλότο του ελικοπτέρου κατά τη διάρκεια της απόπειρας απόδρασης του συντρόφου της από τον Κορυδαλλό.

Τα δύο καλάσνικοφ φαίνονται να είναι “καθαρά” και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατικές ενέργειες

Το εξοχικό στον Ωρωπό

Εξοχικό στον Ωρωπό που είχε νοικιάσει η Πόλα Ρούπα πριν από περίπου δύο χρόνια εντόπισε η Αντιτρομοκρατική, με τη βοήθεια των πλαστών ταυτοτήτων που έδωσε χθες στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, η τελευταία φορά που βρέθηκε εκεί η Ρούπα ήταν πριν από ένα χρόνο. Πρόκειται για το εξοχικό, το οποίο επισκεπτόταν μαζί με το παιδί της. Μέσα στο σπίτι βρέθηκαν μόνο παιχνίδια.

Στο πλαίσιο των ερευνών που ενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά τη σύλληψη της Παναγιώτας Ρούπα και της Κωνσταντίνας Αθανασοπούλου, η αστυνομία ανακοίνωσε:

– Στο σπίτι στη περιοχή της Ηλιούπολης, όπου διέμενε η συλληφθείσα Παναγιώτα Ρούπα, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
δύο πολεμικά τυφέκια,
δύο πυροβόλα όπλα – πιστόλια, 
τέσσερις χειροβομβίδες (τρεις αμυντικού και μια επιθετικού τύπου) και
φυσίγγια πυροβόλων όπλων διαφόρων διαμετρημάτων.

Κοντά στο σπίτι στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, όπου διέμενε η συλληφθείσα Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, βρέθηκε και κατασχέθηκε όχημα το οποίο φέρεται ότι είχε αγοραστεί το Δεκέμβριο του 2016 από τις δύο συλληφθείσες.
Και στα δύο παραπάνω σπίτια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι της Αθανασοπούλου βρέθηκαν 100.000 ευρώ, τα οποία εκτιμάται ότι προέρχονται από ληστείες.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε