Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία στον Κορυδαλλό – Τον σκότωσαν στο ξύλο για ένα πείραγμα κοπέλας

Αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία στον Κορυδαλλό – Τον σκότωσαν στο ξύλο για ένα πείραγμα κοπέλας

Πάγωσε ο κόσμος με την είδηση που έγινε γνωστή το πρωί της Πέμπτης, πως δύο Έλληνες σκότωσαν κυριολεκτικά στο ξύλο έναν 51χρονο άντρα στη στάση του Γρηγορίου Λαμπράκη στον Κορυδαλλό.

Αυτό όμως που αποκαλύφθηκε στη συνέχεια δίνει άλλη διάσταση στην φρικτή αυτή υπόθεση δολοφονίας, καθώς δράστες ήταν τελικά δύο αδέλφια 31 και 24 χρονών και η αντιπαράθεση ξεκίνησε με αφορμή το πείραγμα μιας κοπέλας.

Η αντιπαράθεση των τριών ανδρών ξεκίνησε μέσα σε λεωφορείο στον Κορυδαλλό όταν τα δύο αδέρφια, 31 και 24 χρόνων πείραξαν «άκομψα» μια κοπέλα επιβάτη του λεωφορείου. Παρενέβη ο 51χρονος προκειμένου να σταματήσουν την ενόχληση. Το περιστατικό καταγράφηκε λίγο πριν απο τις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης.

Όταν ο 51χρονος κατέβηκε στη στάση κοντά στη διασταύρωση των οδών Ατταλείας και Γρ. Λαμπράκη, οι λεκτικοί διαξιφισμοί μετατράπηκαν σε συμπλοκή. Οι άνδρες με τους οποίους είχε διαπληκτιστεί τον ακολούθησαν. Ξέσπασε νέος καυγάς και οι τρεις άνδρες ήρθαν στα χέρια. Ο 51χρονος άρχισε να δέχεται άγρια χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι τον στρίμωξαν στο πλάι του περιπτέρου που βρίσκεται δίπλα στη στάση και άρχισαν να τον χτυπάνε με μανία στο πρόσωπο και το σώμα. Το περίπτερο εκείνη την ώρα ήταν κλειστό και παρά το γεγονός πως η Γρηγορίου Λαμπράκη είναι κεντρικός δρόμος κανένας δεν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε.

Οι άνδρες περιπολικού της αστυνομίας που περνούσε από εκεί είδε τη συμπλοκή και επενέβησαν συλλαμβάνοντας του δύο νεαρούς. Ο 51χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Ο άτυχος άνδρας είχε αφήσει την τελευταία του πνοή κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΝEWSIT ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΥΓΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ
 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε