Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Αποκάλυψη: Είχε γίνει άσκηση το 2004 για ληστεία στο ΜΕΤΡΟ!

Αποκάλυψη: Είχε γίνει άσκηση το 2004 για ληστεία στο ΜΕΤΡΟ!

‘Ηταν πιθανό σενάριο το οποίο μάλιστα είχαν αναπαραστήσει λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες  του 2004!

‘Οπως σας αποκαλύπτει σήμερα το NewsIt  το ενδεχόμενο ληστείας σαν κι αυτή που έγινε στο ΜΕΤΡΟ μέρα – μεσημέρι δεν ήταν κάτι το οποίο οι αρχές δεν το περίμεναν.

Ολόκληρη επιχείρηση είχε στηθεί το 2004, λίγες ημέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, στον σταθμό Εθνική Αμυνα του ΜΕΤΡΟ, ο οποίος είναι και νευραλγικής σημασίας αφού είναι σε απόσταση αναπνοής από το ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ και θα μπορούσε να γίνει στόχος ακόμα και τρομοκρατικής επίθεσης.

‘Ομως απ’ οτι φαίνεται το σενάριο και οι ασκήσεις ξεχάστηκαν και οι εγκέφαλοι της μεγάλης ληστείας κατάφεραν να μπούν και να βγούν ανενόχλητοι στον σταθμό του ΜΕΤΡΟ, Εθνική Αμυνα με λεία 250.000 ευρώ!

ΕΙΧΑΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Οι έρευνες στρέφονται σε υπαλλήλους, αφού επιτέθηκαν στα εκδοτήρια την στιγμή της καταμέτρησης των εισπράξεων που είχαν συγκεντρωθεί από πολλούς σταθμούς. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ήξεραν και την ώρα που ο ειδικός φρουρός έκανε διάλειμμα.
Πιο συγκεκριμένα οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής εστιάζουν την προσοχή τους στον λεπτομερειακό έλεγχο των επικοινωνιών των υπαλλήλων αυτών.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ

Η ληστεία έγινε σε απόσταση αναπνοής από το Πεντάγωνο, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους σταθμούς ΜΕΤΡΟ, με τους οπλισμένους σαν αστακούς ληστές να παίρνουν τα χρήματα και να φεύγουν ανενόχλητοι!

Λίγο πριν τις 14.00 τέσσερις κουκουλοφόροι οπλισμένοι με καλάσνικοφ εισέβαλλαν στον σταθμό ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ.  Αφού τραυμάτισαν έναν σεκιούριτι και ακινητοποίησαν τον ειδικό φρουρό, του πήραν το όπλο του άδειασαν το γεμιστήρα και τον έδεσαν.
Στη συνέχεια πήγαν στο κεντρικά γραφεία που συγκεντρώνονται τα χρήματα από όλες τις γραμμές του ΜΕΤΡΟ και υπολογίζεται ότι άρπαξαν περίπου 250.000 ευρώ. Την ώρα που έφευγαν άφησαν το άδειο από σφαίρες όπλο του ειδικού φρουρού.
Οι ληστές διέφυγαν με δύο μηχανές.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε