Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Αποκάλυψη ΣΟΚ: Το ζευγάρι που έθαψε σε κοτέτσι 39χρονο, είχε κάψει ζωντανή και μία ηλικιωμένη!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αποκαλύψεις που δεν τις χωράει ο ανθρώπινος νους στην Ασφάλεια της Δράμας…

Κι όμως! Η 40χρονη και ο 20χρονος φίλος της, δεν έβαψαν για πρώτη φορά τα χέρια τους με αίμα, με τη δολοφονία του 39χρονου επιχειρηματία. Ευθύνονται, όπως όλα δείχνουν και για το φρικτό θάνατο μιας 83χρονης γυναίκας. Μιας ηλικιωμένης που κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι της.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας, το τραγικό περιστατικό έγινε τον περασμένο Ιανουάριο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη διάρκεια της προανάκρισης προέκυψε ότι, η 40χρονη και ο ηλικίας 20 ετών φίλος της, λήστεψαν την ηλικιωμένη και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο σπίτι της και την έκαψαν ζωντανή.

Το χρηματικό ποσό που απέσπασαν παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστο, ενώ κατηγορούνται ότι σκηνοθέτησαν τη δολοφονία με κάθε λεπτομέρεια και έβαλαν τη φωτιά για να εξαφανίσουν κάθε ίχνος. 

Απώτερος σκοπός ήταν να μεταβιβαστεί στη 40χρονη από το γιό της ηλικιωμένης, μέρος των περιουσιακών τους στοιχείων.

Σε βάρος του ζευγαριού έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη για τη δολοφονία του 39χρονου επιχειρηματία από τη Δράμα. Κατηγορούνται ότι, αφού λήστεψαν το θύμα, το στραγγάλισαν και στη συνέχεια το έθαψαν στο κοτέτσι της αυλής του σπιτιού τους. (διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο)

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε