Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Αποκάλυψη σοκ! Η φόνισσα του Διακοφτού είναι από οικογένεια δολοφόνων!

Αποκάλυψη σοκ! Η φόνισσα του Διακοφτού είναι από οικογένεια δολοφόνων!

Τα δημοσιεύματα στην Αλβανία δίνουν και παίρνουν!

Την ώρα που ολόκληρο το Πανελλήνιο μάθαινε σοκαρισμένο ότι η 54χρονη γυναίκα “έχτισε” στο ντουζ το θύμα της, στην Αλβανία υποδέχονταν την είδηση ως… αναμενόμενη! Η γυναίκα – αράχνη βλέπετε, δεν προέρχεται από μια τυχαία οικογένεια….
 
Οι κάτοικοι του χωριού Διβάρι, στους Αγίους Σαράντα, θυμούνται πως ο παππούς, η γιαγιά αλλά και ο θείος της πέταξαν στο γκρεμό τη νύφη τους το 1955! Η γυναίκα ήταν φορτωμένη με ξύλα και επέστρεφε αμέριμνη στο σπίτι… Οι δολοφόνοι της μάλιστα, αφού την έριξαν στο γκρεμό, δε δίστασαν να την πυροβολήσουν κιόλας, για να βεβαιωθούν πως ήταν νεκρή!
Για το έγκλημα εκτελέστηκε ο θείος της ενώ ο παππούς και η γιαγιά της καταδικάστηκαν σε 25 χρόνια κάθειρξης.
 
Το 1982 η ίδια η 54χρονη, σκότωσε τον άντρα της, δολοφονία για την οποία πέρασε μόλις δύο χρόνια στη φυλακή επειδή… ήταν έγκυος. Μάλιστα, εμφανίστηκε μόνη της μπροστά στους αστυνομικούς και με απίστευτη ψυχρότητα τους είπε “Φυλακίστε με, σκότωσα τον άντρα μου”!
Μετά το συμβάν, η 15χρονη κόρη της αυτοκτόνησε γιατί δε μπορούσε να αντέξει τη ντροπή…
“Γεννήθηκε δολοφόνος”
Με αυτές τις δύο λέξεις, ένας 76χρονος από το χωριό της γυναίκας, σχολιάζει στην Αλβανική εφημερίδα “Σκιπ”, την υπόθεση του Διακοφτού.
Θυμάται αυτά που έκαναν οι συγγενείς της 54χρονης πριν από χρόνια και συμπληρώνει: “Η ποινή τους δεν ήταν τίποτα τότε… Το είχα πει εγώ πως ένας άλλος δολοφόνος θα γεννηθεί σε αυτή την οικογένεια”…
 
Περιγράφει την 54χρονη ως “μια γυναίκα όμορφη εξωτερικά αλλά με μαύρη ψυχή”…. Μια γυναίκα που όπως ο ίδιος λέει, έχει δημιουργήσει μαζί με την οικογένειά της, κακή φήμη για το κατά τα άλλα πανέμορφο χωριό του….
 
Κι ίσως να είναι αυτό το σκοτεινό παρελθόν, που η 54χρονη προσπαθούσε να διώξει από πάνω της αλλάζοντας ονόματα. Στο δημοτολόγιο του χωριού της ήταν γραμμένη με το όνομα Πανάγο, ήταν το όνομα της γιαγιάς της. Όταν ήρθε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πάτρα, εμφανίστηκε ως Εύα ενώ αργότερα στη Λούτσα, εμφανίστηκε ως Μαρία… 

Την απέρριψαν τα παιδιά της
Δύο χρόνια μετά την αυτοκτονία της αδερφής τους, τα παιδιά της 54χρονης αποφάσισαν πως δε θέλουν να έχουν καμία επαφή με τη μητέρα τους. Η δικηγόρος τους μίλησε αποκλειστικά στο TLIFE : “Η οικογένειά της δεν ήθελε να έχουν σχέσεις. Ούτε οι γονείς, ούτε τα αδέλφια, ούτε και τα παιδιά της τα οποία είχαν εγκαταλείψει από μικρά και μεγάλωσαν με τους παππούδες και τους θείους. Με τον όλο βίο της, τα είχε αφήσει και προκειμένου να μπουν σε ιδρύματα μεγάλωσαν με τον παππού, την γιαγιά και τους θείους.”
 

“Την απέφευγαν και την έδιωχναν συνεχώς”, λέει χαρακτηριστικά η δικηγόρος των παιδιών και των αδελφών της, κυρία Λαμπρινή Μήλα, η οποία συνεχίζει λέγοντας ότι “ήταν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας και την είχαν κάνει πέρα όλοι”.
Σε ερώτηση για την τωρινή ψυχολογική κατάσταση των παιδιών, η δικηγόρος απαντά:
“Είναι συγκλονισμένοι, έχουν υποστεί σοκ με όλα αυτά που αποκαλύπτονται, δεν είναι σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η γυναίκα που “έχτισε” το πτώμα του επιχειρηματία!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε