Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αργολίδα: Τον ”έκαψε” ο ληστής της τράπεζας!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η αστυνομία μπλόκαρε μια περιοχή για να συλλάβει ληστή τράπεζας και το γεγονός αυτό παγίδεψε έναν άλλο κακοποιό…

Όλα έγιναν λίγες ώρες, μετά τη ληστεία σε τραπεζικό υποκατάστημα στην περιοχή της Ερμιόνης. Στο 25ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κρανιδίου – Ναυπλίου, αστυνομικοί έκαναν σήμα σε ύποπτο οδηγό μηχανής που είχε στην πλάτη του ένα σακίδιο. Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και αμέσως άρχισε η καταδίωξή του.

Ακινητοποιήθηκε σε απόσταση πέντε χλμ. από το σημείο που του έγινε το πρώτο σήμα. Ο 26χρονος όμως, δεν φορούσε το σακίδιο. Ύστερα από εξονυχιστικό έλεγχο της διαδρομής βρέθηκε το σακίδιο που είχε πετάξει κατά την καταδίωξη εντός του οποίου υπήρχαν: ένα αυτόματο υποπολυβόλο όπλο, μάρκας Ingram – Mak , διαμετρήματος 9 mm και μία γεμιστήρα με είκοσι φυσίγγια, ίδιου διαμετρήματος.

Επίσης, ο 26χρονος παρέδωσε στους Αστυνομικούς ποσότητα χασίς 4 γραμμαρίων. Στην έρευνα που επακολούθησε στο σπίτι του, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, βρέθηκε επίσης 1 πιστόλι, μάρκας Cz , διαμετρήματος 9 mm , καθώς και μία γεμιστήρα με οχτώ φυσίγγια, ίδιου διαμετρήματος.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, όπου παραπεμπόμενος στο αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο, καταδικάστηκε σε 41 μήνες φυλάκιση άνευ εξαγοράς.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε