Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Αθέφηκε ελεύθερος ο επιχειρηματίας που είχε εμπλακεί σε υπόθεση ναρκωτικών

Ο Γιάννης Φιωτάκης αφέθηκε ελεύθερος από τις φυλακές Κορυδαλλού μετά από τρεις μήνες.

Ο επιχειρηματίας-μοντέλο βρέθηκε να διασκεδάζει την περασμένη παρασκευή  με την κοπέλα του και με κάποιους στενούς του φίλους σε γνωστό club στο Καλλιμάρμαρο. Εκεί, μίλησε στην Espresso για την εμπειρία του στις φυλακές ”Όλα είναι καλά, με τη μόνη διαφορά ότι τώρα είμαι πολύ πιο συνηδειτοποιημένος σε ό,τι κάνω. Βγήκα πολύ πιο ώριμος και πιο δυνατός”.

”Η φυλάκισή του ήταν μια οδυνηρή εμπειρία, η οποία τον όπλισε με δύναμη για να ξεφύγει από το σκοτεινό κόσμο στον οποίο είχε μπλέξει και ν’ακολουθήσει τον φωτεινό δρόμο της ζωής, καθαρός από τα ναρκωτικά και με το κεφάλι ψηλά, όπως του αξίζει”, δήλωσε στην εφημερίδα κοντινός φίλος του 36χρονου.

Ο άνθρωπος που χάρηκε περισσότερο για την αποφυλάκιση του , είναι η γιαγιά του, η κυρία Καίτη, η οποία ήταν πάντα στο πλευρό του από τότε που πέθανε η μητέρα του. Η μητέρα του επιχειρηματία, Πόπη Φιωτάκη, ήταν ένα καταξιωμένο μοντέλο που έγινε γνωστή με το όνομα Μελανί. Βρήκε όμως τραγικό θάνατο, πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Αυτός είναι και ο λόγος που ο ίδιος έμπλεξε με τα ναρκωτικά.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε