Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Αχαϊα: Άγρια ληστεία σε σπίτι – Κλείδωσαν τη γυναίκα και περίμεναν το σύζυγο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Νύχτα τρόμου στην περιοχή των Νιφορεϊκων για ζευγάρι, μέσα στο ίδιο του το σπίτι…

Τέσσερα άτομα έχοντας καλύψει τα πρόσωπά τους με κουκούλες και κρατώντας ο ένας όπλο, ο δεύτερος μαχαίρι και ο τρίτος με τον τέταρτο αιχμηρό αντικείμενο –πιθανόν κατσαβίδι- εισέβαλαν σε σπίτι στην περιοχή των Νιφορεϊκων χθες (24-04-2012) γύρω στις 21.30 το βράδυ.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, οι δράστες μπήκαν στο εσωτερικό από την κεντρική ανασφάλιστη πόρτα, που είχε στο πίσω μέρος το κλειδί και απείλησαν την 52χρονη γυναίκα, ζητώντας της χρήματα. Η γυναίκα τους είπε ότι δεν είχε και τελικά ανέμεναν τον σύντροφό της να επιστρέψει. Προκειμένου να μην τους ενοχλεί για να ψάξουν το σπίτι την έκλεισαν σε ένα μικρό δωμάτιο.

Όταν επέστρεψε ο άνδρας τον ακινητοποίησαν και αυτόν και του άρπαξαν 12.000 ευρώ που είχε επάνω του και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο δωμάτιο που είχαν κλείσει τη γυναίκα. Αφού έψαξαν το σπίτι, βρήκαν επιπλέον 150 ευρώ καθώς και κοσμήματα και διέφυγαν με το αυτοκίνητο ενός Βούλγαρου επιστάτη που έχει στα χωράφια του το ζευγάρι.

Να σημειωθεί ότι πριν πάρουν το αυτοκίνητο οι δράστες μετέφεραν και τον αλλοδαπό στο χώρο του σπιτιού –καθώς διαμένει σε διπλανό οίκημα- και τους έδεσαν και τους τρεις ελαφρά, με πλαστικά σκοινιά, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη διαφυγή τους.

Τελικά μετά από λίγο ο άνδρας λύθηκε και ειδοποίησε την αστυνομία. Το όχημα με το οποίο διέφυγαν βρέθηκε μετά από λίγη ώρα εγκαταλελειμμένο στην Περιμετρική Πατρών στον κόμβο της Οβρυάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Θρίλερ στην Κέρκυρα με πατέρα που πυροβόλησε το παιδί του

Θεσσαλονίκη:Ελάτε να τα π(ι)ούμε και δώστε 10€ για τo κόμμα!

Ηράκλειο: Ο δήμος ψάχνει τη ”χρυσή” διαθήκη εμπόρου στην Ελβετία!


Ηράκλειο: Φυγαδεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα 9 Βούλγαροι!

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε