Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αχαϊα: Απέτρεψε σεξουαλική κακοποίηση και κινδυνεύει με απέλαση!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στην αστυνομία εξακολουθεί να κρατείται ο 30χρονος Αλβανός που βρήκε τον μπελά του επειδή πήγε να σώσει… μία γυναίκα που έπεσε θύμα απόπειρας σεξουαλικής κακοποίησης…

Όλα συνέβησαν προ μίας εβδομάδας, όταν στο φανάρι της Αγίου Ιωάννη Πράτσικα και Ελευθερίου Βενιζέλου που είχε ανάψει κόκκινο σταμάτησε μια νεαρή γυναίκα με μηχανάκι. Δίπλα της σταμάτησε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο Πατρινοί, ένας 50χρονος και ο νεαρός ανιψιός του, οι οποίοι άρχισαν να παρενοχλούν σεξουαλικά τη γυναίκα κλείνοντάς της το δρόμο με το αυτοκίνητο.

Στο σημείο βρέθηκε και ο 30χρονος εργαζόμενος σε φαστ φουντ (ντελίβερι) και ο οποίος προσπάθησε να βοηθήσει την κοπέλα, παρεμβαίνοντας και ζητώντας από τους δυο «ξαναμμένους» Έλληνες να ανοίξουν το δρόμο. Τότε δέχθηκε την επίθεσή τους με αιχμηρό αντικείμενο στα χέρια, αλλά και χτυπήματα με γροθιές.

Σύμφωνα με το dete.gr, οι δύο δράστες φεύγοντας από το σημείο αποπειράθηκαν να… περάσουν από πάνω του, με προφανή στόχο να τον τραυματίσουν ή και να τον σκοτώσουν ακόμη! Ευτυχώς, όμως, εκείνος κατάφερε να διαφύγει και να γλιτώσει τη ζωή του.

Σα να μην έφταναν όλα όσα του έκαναν, ο 50χρονος θείος με τον ανιψιό κατάφεραν να προκαλέσουν ζημιές στο μηχανάκι του 30χρονου Αλβανού. Ο αλλοδαπός κατήγγειλε το περιστατικό στο Γ΄ Αστυνομικό Τμήμα, αλλά εκεί διαπιστώθηκε πως… δεν είχε έγγραφα παραμονής στη χώρα μας.

«Ειδοποιήσαμε το δικηγόρο του να προβεί σε αναστολή της διαδικασίας απέλασης, όμως, εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Ήταν κρίμα να απελαθεί, αλλά κι εμείς θα βρίσκαμε τον μπελά μας αφού θα μας κατηγορούσαν για παράβαση καθήκοντος», μας είπε ο διοικητής του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε