Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Aχαϊα: Χειροπέδες στους ληστές της Εθνικής

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Έκλεισε ο φάκελος της υπόθεσης με τη σύλληψη 3 Αλβανών…

Η ληστεία είχε γίνει το πρωί της 17ης Μαϊου, στο υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας Κάτω Αχαΐας. Από την αστυνομική έρευνα που ενεργήθηκε, προέκυψε ότι δράστες της συγκεκριμένης ληστείας είναι τρεις Αλβανοί, ηλικίας 34, 23 και 22 ετών, οι οποίοι μπήκαν με όπλα και αφαίρεσαν 20.540€ και 1.100 δολάρια ΗΠΑ.

Οι παραπάνω δράστες συνελήφθησαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (04-06-2011), μαζί με μία ομοεθνή τους ηλικίας 25 ετών, σύζυγο του πρώτου, γιατί σε νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα στην οικία τους στην Πάτρα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πυροβόλο όπλο-πιστόλι, μάρκας ZORAKI με γεμιστήρα που περιείχε 14 φυσίγγια, χρηματικό ποσό 3.800€, 320 δολαρίων ΗΠΑ, καθώς και πλαστά διαβατήρια.

Από την προανάκριση προέκυψε επίσης ότι σε βάρος του 34χρονου δράστη εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή του σε τρεις ληστείες, που τελέσθηκαν στην περιοχή της Κορινθίας και της Στυλίδας, ενώ εκκρεμούσε ένα ακόμα ένταλμα σύλληψης του 3ου Ανακριτή Αθηνών, καθώς και μία καταδικαστική απόφαση.

Οι δράστες προσήχθησαν ενώπιον του Εισαγγελέα Πατρών για την κατοχή του όπλου και για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων. Η σχηματισθείσα δικογραφία για τη ληστεία υπεβλήθη στον Εισαγγελέα Πλημ-κών Πατρών, από τον οποίο οι δράστες παραπέμφθηκαν στον Ανακριτή και αναμένεται η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης τους.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε