Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Αχαϊα:Άγριο ξύλο σε βίντεο κλαμπ, για τα μάτια μιας γυναίκας-Δείτε φωτό!

ΦΩΤΟ από dete.gr

Διάλεξαν την ταινία που ήθελαν να δουν και περίμεναν στην ουρά, για να τη νοικιάσουν. Τότε μια κουβέντα, μετέτρεψε το κλαμπ σε πεδίο μάχης…

Όλα έγιναν πριν από λίγες μέρες, σε βίντεο κλαμπ που βρίσκεται στην οδό Ακρωτηρίου. Ένα ζευγάρι μπήκε και χάζευε τις ταινίες για να επιλέξει εκείνη που θα έβλεπε. Την ίδια ώρα, μπήκε μέσα ένας νεαρός που σύμφωνα με το dete.gr, έβαλε στο μάτι τη γυναίκα που συνοδευόταν.

Το ζευγάρι και ο νεαρός, επέλεξαν την ταινία τους και περίμεναν στην ουρά. Τότε μια κουβέντα που είπε ο νεαρός στη γυναίκα άναψε τα αίματα για τα καλά. Οι γροθιές διαδέχονταν η μία την άλλη, ενώ παρά τις εκκλήσεις για ηρεμία, τα χτυπήματα έπεφταν ”βροχή”.

Ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε την αστυνομία και ύστερα από λίγα λεπτά, έφτασε στο σημείο περιπολικό…
ΦΩΤΟ από dete.gr

Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, τραυματισμένοι στο πρόσωπο και τα χέρια. Οι αστυνομικοί κατέγραψαν το συμβάν, μίλησαν με τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου αλλά και τους συγγενείς τους που έσπευσαν στο νοσοκομείο για να δουν τι συμβαίνει!
ΦΩΤΟ από dete.gr
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η πλευρά του νεαρού που «διεκδίκησε» την δεσμευμένη κοπέλα, δεν είναι διατεθειμένη να υποβάλει μήνυση..

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε