Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αυτές πέταξαν το νεογέννητο αγοράκι στα σκουπίδια!

ΦΩΤΟ από το IliaLive
ΦΩΤΟ από το IliaLive

– Μάνα και κόρη οδηγήθηκαν σε εισαγγελέα και ανακριτή
– Πέταξαν το αγοράκι στα σκουπίδια φοβούμενες την κοινωνική κατακραυγή
– “Δεν ήξερα ότι είμαι έγκυος! Φοβήθηκα τον πατέρα μου” ισχυρίζεται η μητέρα του νεκρού βρέφους

Στον Εισαγγελέα και στον Ανακριτή Αμαλιάδας οδηγήθηκαν σήμερα το μεσημέρι η μάνα και η κόρη που φέρονται να πέταξαν το νεογέννητο βρέφος, σε κάδο σκουπιδιών, λίγα λεπτά μετά τη γέννησή του.
Το αποτέλεσμα ήταν το μικρό αγγελούδι να ξεψυχήσει, πριν προλάβει καλά καλά να δει τον κόσμο…

Οι δύο γυναίκες, τις οποίες βλέπετε στη φωτογραφία του IliaLive να οδηγούνται στον εισαγγελέα,  ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή.

Η ανατριχιαστική ομολογία της 20χρονης μητέρας του βρέφους

Η 20χρονη μιλώντας στους αστυνομικούς άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις. Γρήγορα όμως περιέγραψε τα πάντα. Σύμφωνα με το ilialive.gr, το πρωί της περασμένης Παρασκευής ξύπνησε νοιώθοντας πόνους στην κοιλιά της. Φώναξε τη μητέρα της, ενώ ο πατέρας της είχε φύγει για τη δουλειά. Ο αδερφός της κοιμόταν.

Η 44χρονη μόλις γέννησε η κόρη της, τύλιξε σε ένα σεντόνι το νεογέννητο – χωρίς καν να κοιτάξουν αν ήταν αγόρι ή κορίτσι – και το πέταξε σε έναν κάδο σκουπιδιών που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι που διαμένει η οικογένεια.

Η μάνα κατάλαβε πως η κόρη της ήταν έγκυος την ώρα που “έσπασαν τα νερά”. Γέννησε μετά από λίγο στην τουαλέτα του σπιτιού και η 44χρονη μητέρα της έκοψε με ψαλίδι τον ομφάλιο λώρο. Μάνα και κόρη αποφάσισαν μαζί να κρύψουν το ένοχο μυστικό, πετώντας το νεογέννητο σε ένα κάδο σκουπιδιών. Η 44χρονη μάνα, ρωτώντας την κόρη της τι είχε συμβεί, έμαθε τότε για την σχέση που είχε η 20χρονη στην Κρήτη με έναν ομοεθνή της, το διάστημα που έμεναν εκεί. Επέμεινε όμως όπως λέει, πως δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη.

Η 20χρονη μητέρα του βρέφους - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Φοβούμενες και οι δύο την αντίδραση του πατέρα της 20χρονης και συζύγου της 44χρονης, αλλά και την κατακραυγή των ομοεθνών τους στην τοπική κοινωνία, οδηγήθηκαν όπως υποστήριξαν σε αυτή την πράξη.

Η γιαγιά του άτυχου βρέφους - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Έτσι η 44χρονη μόλις γέννησε η κόρη της, τύλιξε σε ένα σεντόνι το νεογέννητο – χωρίς καν να κοιτάξουν αν ήταν αγόρι ή κορίτσι – και το πέταξε σε έναν κάδο σκουπιδιών που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι που διαμένει η οικογένεια.

Πώς τις βρήκαν οι αστυνομικοί

Οι αρχές αναζήτησαν και βρήκαν το απορριμματοφόρο που άδειασε το περιεχόμενό του στο συγκεκριμένο σημείο και στη συνέχεια το δρομολόγιο που αυτό ακολούθησε.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου που ανέλαβαν την υπόθεση με τη συνεργασία του Α.Τ. Λεχαινών, έφτασαν έτσι στο Νιοχώρι Κυλλήνης και στην ευρύτερη περιοχή. Άρχισαν να αναζητούν πληροφορίες σχετικά με μια γυναίκα που ήταν σε ενδιαφέρουσα και την είχαν δει κάτοικοι στην περιοχή. Οι πληροφορίες οδήγησαν σε μια οικογένεια Αλβανών που είχε μετακομίσει από την Κρήτη στο Νιοχώρι πριν δύο μήνες. Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν φτάνοντας στο σπίτι πως η 20χρονη μάνα του βρέφους παρουσίαζε πρόβλημα στο περπάτημα και έχανε τα βήματα της.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δικαιολόγησε αυτή την κατάσταση λέγοντας πως είχε επιβαρυνθεί από τις δουλειές στα χωράφια, μια δικαιολογία που δεν έπεισε τους αστυνομικούς. Τόσο η 20χρονη μάνα του βρέφους, όσο και η 44χρονη μητέρα της αρνήθηκαν την πρώτη στιγμή το όχι η 20χρονη ήταν έγκυος, όμως ο ανήλικος αδερφός της κοπέλας ήταν αυτός που επιστρέφοντας από την Κρήτη στην οικογένεια, παρατήρησε τις διαφορές στο σώμα της αδερφής του, που τον οδηγούσαν στην εκτίμηση πως αυτή ήταν έγκυος. Όμως τόσο η μητέρα του όσο και η αδερφή του διέψευσαν κάτι τέτοιο.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Εξιχνιάστηκε άμεσα από την Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Λεχαινών, η υπόθεση ανεύρεσης νεκρού βρέφους σε χωματερή της περιοχής.

Το νεκρό βρέφος (αγόρι), τυλιγμένο σε σεντόνι, εντοπίστηκε από αλλοδαπή γυναίκα προχθές (12-08-2013) το μεσημέρι, σε χωματερή των Λεχαινών.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν σήμερα (14-08-2013), δυνάμει εντάλματος σύλληψης του κ. Ανακριτή Αμαλιάδας, η 20χρονη μητέρα και η 44χρονη γιαγιά του βρέφους, υπήκοοι Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παιδοκτονίας και της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ειδικότερα, από την εμπεριστατωμένη έρευνα, που ενήργησαν οι αστυνομικοί, διαπιστώθηκε ότι η 20χρονη μητέρα του βρέφους, μαζί με την 44χρονη μητέρα της, προαποφάσισαν τη θανάτωση του, αμέσως μετά τη γέννησή την 08-08-2013, προκειμένου να αποκρύψουν το γεγονός από το οικογενειακό τους περιβάλλον, τοποθετώντας το σε κάδο σκουπιδιών, που βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους στο Νιοχώρι Ηλείας.

Διαβάστε ακόμα:

“Δεν ήξερα ότι είμαι έγκυος! Φοβήθηκα τον πατέρα μου” – Η ομολογία της 20χρονης μάνας που πέταξε το νεογέννητο στα σκουπίδια

Βρέθηκε η “μητέρα” που πέταξε το νεογέννητο στα σκουπίδια! Είναι 20 χρονών…

Οι αρχές κοντά στην ταυτότητα της μητέρας που πέταξε το νεογέννητο στα σκουπίδια!

Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις είχε το νεογέννητο που βρέθηκε νεκρό σε χωματερή στην Ηλεία

Πτώμα νεογέννητου αγοριού βρέθηκε σε χωματερή της Ηλείας! ΦΩΤΟ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε