Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αυτόπτης μάρτυρας της καταδίωξης στη Μεταμόρφωση στο NewsIt

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Άγρια καταδίωξη συμμορίας με καλάσνικοφ και μάχη μεταξύ κακοποιών και αστυνομικών, με περιπετειώδη εξέλιξη και σύλληψη ενός από τους δράστες, αναστάτωσε στις 2 μετά το μεσημέρι την περιοχή από τη Λυκόβρυση μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ ακόμη συνεχίζεται η επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό άλλων δύο ατόμων.

Η υπόθεση ξεκίνησε από τη γέφυρα Καλυφτάκη στη Λυκόβρυση, όταν αστυνομικοί έκαναν σήμα σε ένα ΙΧ μάρκας NISSAN να σταματήσει, επειδή από τις πινακίδες προέκυψε ότι ήταν κλεμμένο.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία άτομα, οπλισμένα με καλάσνικοφ και πιστόλια, τα οποία, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών, ενώ ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα για να ξεφύγουν.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, ενώ από τη στιγμή εκείνη ξεκίνησε καταδίωξη, καθώς έφταναν στην περιοχή και άλλες αστυνομικές δυνάμεις.

Στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, στον παράδρομο της εθνικής οδού, οι δράστες εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και οι δύο από αυτούς, με την απειλή καλάσνικοφ, έβγαλαν από άλλο αυτοκίνητο που περνούσε τη γυναίκα οδηγό του, το πήραν και έφυγαν.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία οδηγού ο οποίος μίλησε στο NewsIt και όπως λέει, βρέθηκε σε απόσταση μόλις 8 μέτρων από τη συμπλοκή και δέχθηκε δύο σφαίρες στο αυτοκίνητό του.
Ακούστε τη δήλωσή του στο NewsIt:

Ο τρίτος μπήκε σε ταξί, το οποίο όμως εγκλώβισαν λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί στη λεωφόρο Δεκελείας και τον συνέλαβαν.

Πρόκειται για Αλβανό, και πάνω του βρέθηκε ένα πιστόλι.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται πιθανότατα για συμμορία ληστών, η οποία κάτι ετοίμαζε, αλλά τα σχέδιά της ναυάγησαν.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε