Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αυτός είναι ο “δράκος” με το ποδήλατο που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε μαθήτριες

φωτό από astynomia.gr
φωτό από astynomia.gr

– Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 46χρονου
– Κατηγορείται για 27 επιθέσεις σε βάρος ανήλικων μαθητριών
– Ο κατηγορούμενος πήγαινε με το ποδήλατό του έξω από σχολεία και προσέγγιζε τα κοριτσάκια
– Ισχυριζόταν ότι ήταν γνωστός των γονιών τους
– Έχει αναγνωριστεί από μαθήτριες σχολείων της Βορειανατολικής και Δυτικής Αττικής αλλά και του Πειραιά

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 46χρονου Αλβανού, που συνελήφθη στις 2-6-2016 στη Δραπετσώνα κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον: Hajderaj Shpetim του Ahmet και της Sanie, γεννηθέντα στις 12-2-1970 στην Αλβανία. Ο “δράκος” με το ποδήλατο κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή, κλοπή και απείθεια.

Ο 46χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελίες στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, καθώς και σε διάφορα Τμήματα Ασφαλείας της Αττικής, σχετικά με τη δράση ενός ατόμου, το οποίο κινούμενο με ποδήλατο, προσέγγιζε ανήλικες και ενεργούσε σε βάρος τους ασελγείς πράξεις.

Σε μία μάλιστα περίπτωση φέρεται να αφαίρεσε από μαθήτρια και το κινητό της τηλέφωνο.

Παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πώς δρούσε ο 46χρονος

Ο 46χρονος πήγαινε με το ποδήλατό του, συνήθως πρωινές ώρες έξω από τα σχολεία της Αττικής και προσπαθούσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των παιδιών λέγοντάς τους ότι ήξερε τους γονείς τους. Τα θύματά του ήταν ηλικίας από 13 έως 15 ετών. Όταν τα κοριτσάκια του έδειχναν εμπιστοσύνη, εκείνος ασελγούσε εις βάρος τους. Μάλιστα άλλαζε ποδήλατο για να μην κινήσει τις υποψίες…

Οι καταγγελίες για την δράση του 46χρονου, ο οποιος δεν “χτυπούσε” σε μια συγκεκριμένη περιοχή ήταν πολλές. Την προηγούμενη βδομάδα οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ του έστησαν καρτέρι. Τον είδαν να κινείται με το ποδήλατό του στην Δραπετσώνα και όταν του ζήτησαν να σταματήσει για έλεγχο και εκείνος αρνήθηκε, άρχισε η καταδίωξη.

Οι άνδρες της ΔΙΑΣ τον συνέλαβαν και μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί 27 περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος είκοσι 27 ανήλικων μαθητριών, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων τον αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα, σε περιοχές της Βορειανατολικής Αττικής, της Δυτικής Αττικής και του Πειραιά.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε