Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αυτός είναι ο δράκος που σκορπούσε τον τρόμο στις γυναίκες στο Μαρούσι – Ανοιχτό ακόμα το ενδεχόμενο εμπλοκής με τη δολοφονία της Αγραφιώτου

Αυτός είναι ο δράκος που σκορπούσε τον τρόμο στις γυναίκες στο Μαρούσι – Ανοιχτό ακόμα το ενδεχόμενο εμπλοκής με τη δολοφονία της Αγραφιώτου

– Πρόκειται για τον Μανώλη Κούτζη ο οποίος γεννήθηκε το 1986 στο Χολαργό
– Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού κατά συρροή
– Πρόσφατα αποκαλύφθηκαν τρεις μαρτυρίες γυναικών για το πώς έζησαν τον εφιάλτη στα χέρια του 30χρονου δράκου στο Μαρούσι
– Η μητέρα του 30χρονου είχε αποκαλύψει την ολέθρια σχέση του γιου της με μία Ρουμάνα ιερόδουλη

Με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας του 30χρονου άντρα, ο οποίος στις 25 Μαΐου είχε συλληφθεί στο Μαρούσι για απόπειρα βιασμού.

Πρόκειται για τον Κούτζη Μανώλη Ευθύμιο του Συμεών-Παναγιώτη και της Αικατερίνης, γεννηθέντα στις 22-10-1986 στο Χολαργό.

Πρόκειται για τον λεγόμενο δράκο του Αμαρουσίου, εναντίον του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού κατά συρροή καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες της ελληνικής αστυνομίας ακόμα δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο 30χρονος να εμπλέκεται στο στυγερό έγκλημα με την Αγραφιώτου.

Η μητέρα του δράκου του Αμαρουσίου μιλώντας παλιότερα στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon, Live News για τον γιο της που έχει κριθεί προφυλακιστέος, απέκλεισε το ενδεχόμενο ο γιος της να είναι ο δράστης του φρικτού εγκλήματος με την Ελευθερία Αγραφιώτου.

Όπως είχε αποκαλύψει τότε “στο πρόσωπο κάθε γυναίκας έβλεπε αυτήν την γυναίκα. Την ερωτεύτηκε παράφορα. Του έφαγε όλα τα λεφτά”, είπε για την Ρουμάνα ιερόδουλη, με την οποία ο γιος της είχε σχέση. “Μαμά χώρισα. Δεν μπορώ χωρίς αυτήν, την αγαπάω, τη λατρεύω”, της είχε πει, σύμφωνα με την εξομολόγηση της μάνας, η οποία συνέχισε: “Στο πρόσωπο κάθε γυναίκας έβλεπε αυτήν την γυναίκα. Ζητώ χίλια συγγνώμη από όλες τις κοπέλες. Κι εγώ γυναίκα είμαι δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να μου συμβεί αυτό. Δεν πήγε να τους κάνει κακό. Αν τις χάιδεψε ναι, αλλά να σηκώσει, να βαρέσει κλπ αδύνατον. Ήταν σπίτι δουλειά, δουλειά σπίτι. Είναι συνεσταλμένο παιδί. Ποτέ δεν πείραζε κανέναν”.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε