Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Δάφνη: Κουβέντα δεν λέει σήμερα ο 52χρονος – Οδηγήθηκε ξανά στα δικαστήρια

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

– Δεν θέλησε να απαντήσει εάν κυκλοφορούσε με μηχανή ενώ δηλώνει τυφλός
– Συγκλονίζει η κατάθεση της μητέρας της 20χρονης κοπέλας στην αστυνομία
– Η μαρτυρία γυναίκας που πήγε να προσληφθεί ως οικιακή βοηθός πριν την 20χρονη

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε ξανά το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθεί. Ο Παναγιώτης Κοντζιλέλος σήμερα δεν ήταν, όπως τις πρώτες ημέρες, “λαλίστατος”, επέλεξε να αποφύγει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων…

Ήδη πάντως μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του με εντολή εισαγγελέα άρχισαν να “ανοίγουν” στόματα.

Ήδη υπάρχουν μαρτυρίες που λένε ότι ο 52χρονος που επικαλείται αναπηρία στα μάτια ήταν οδηγός μηχανής, ενώ μια γυναίκα αναφέρει ότι μέσω αγγελίας, όπως και η 20χρονη που μαρτύρησε στα χέρια του, είχε πάει στο σπίτι του για να προσληφθεί ως οικιακή βοηθός.

Ο 52χρονος πάντως ενώ τις προηγούμενες ημέρες μιλούσε διαρκώς για την αναπηρία του, λέγοντας παράλληλα ότι όλα έγιναν με τη θέληση της 20χρονης, σήμερα δεν θέλησε να πει το παραμικρό στις ερωτήσεις εάν οδηγούσε μηχανή ή εάν βίασε την νεαρή γυναίκα.

Συγκλονίζει η κατάθεση της μητέρας της 20χρονης στους αστυνομικούς. Ήταν το ένστικτο της μάνας που έσωσε την 20χρονη καθώς από την πρώτη στιγμή πίεσε να ξεκινήσει έρευνα νιώθοντας βέβαιη ότι κάτι κακό έχει συμβεί στο παιδί της.

Μετά τη δημοσίευση των στοιχείων του 52χρονου μια γυναίκα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι πριν δυο μήνες πήγε στο διαμέρισμα του 52χρονου έχοντας διαβάσει αγγελία του με την οποία αναζητούσε οικιακή βοηθό.

 

Με πληροφορίες από bloko.gr 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε