Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Δάφνη – Νέο σοκ: “Το έχω ξανακάνει με άλλη κοπέλα” λέει ο 52χρονος

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

– Επιμένει να λέει ότι όλα έγιναν με τη συμφωνία της κοπέλας
– Μιλάει για ακόμη μια κοπέλα με την οποία έκανε ανάλογες πράξεις
– Λέει ξεκάθαρα ότι χρησιμοποιούσε κάμερες
– Επικαλείται συνέχεια την αναπηρία του
– Σοκάρει η κατάθεση της 20χρονης εναντίον του

“Αυτή λέει ότι τη βίασα” είπε στα δικαστήρια ο 52χρονος που κατηγορείται ότι κράτησε όμηρο και βίαζε με άγριο τρόπο επί ώρες μια 20χρονη κοπέλα.
Στην κατάθεσή του όμως στους αστυνομικούς σοκάρει με την περιγραφή της… δικής του αλήθειας. Λέει ότι είχε συμφωνία με την κοπέλα για να ικανοποιεί τα σεξουαλικά του πάθη, ενώ λέει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο.

 “Αφού καθάρισε το σπίτι τρεις φορές περίπου έπεσε κάποια στιγμή στη συζήτηση από εκείνη ότι αν ήθελα θα μπορούσε να μου κάνει σεξουαλικές χάρες και να της δίνω διπλάσιο ποσό από αυτό που της έδινα” ισχυρίζεται ο 52χρονος στο έγραφο που δημοσιεύει το bloko.gr

“Έτσι και συνέβη άλλες δύο ή τρεις φορές… είχαμε κάνει συμφωνία να ντύνεται με στολή καθαρίστριας χωρίς εσώρουχα και να προσπαθεί να με ερεθίσει…” υποστηρίζοντας ότι κάτι ανάλογο έκανε και με τη γυναίκα που είχε σχέσεις για αρκετά χρόνια αλλά και με μια ακόμη κοπέλα η οποία είχε πάει στο σπίτι του ως οικιακή βοηθός.

 

Τα όσα λέει όμως ο κατηγορούμενος αντικρούει με τη δική της περιγραφή η 20χρονη κοπέλα μιλώντας για βιασμό. Η άτυχη κοπέλα λέει ότι τη νάρκωσε, την έδεσε και στη συνέχεια τη βίαζε με τον πιο άγριο τρόπο.

Μου είπε “καθάρισε το σπίτι και θα σου τα δώσω”. Κάποια στιγμή, ενώ ήμουν στην κουζίνα, έπεσε πάνω μου και μου έβαλε μια πετσέτα στο πρόσωπο. Προσπάθησα να αντισταθώ αλλά είναι υπέρβαρος και δεν τα κατάφερα.

Μετά έχασα τις αισθήσεις μου και όταν ξύπνησα ήμουν δεμένη. Φώναζα “βοήθεια” και μου έλεγε “σκάσε πουτ@ν@. Αυτό συνέβη πολλές φορές, έχανα τις αισθήσεις μου και όταν συνερχόμουν και φώναζα βοήθεια, αυτός με έβριζε. Θυμάμαι κάποια στιγμή όταν συνήλθα αυτός ήταν πάνω μου και αγκομαχούσε». Η κατάθεσή της κλείνει με μια επίσης συγκλονιστική φράση: «Θέλω να μπει φυλακή, με βίασε».

Ο 52χρονος κατηγορούμενος δέχθηκε σχεδόν… ατάραχος την φραστική επίθεση από πολίτες στο προαύλιο των δικαστηρίων. Εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο ενώπιον της ανακρίτριας και έτσι πήρε προθεσμία ως αύριο.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε