Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Δεν θυμάται αν τον σκότωσε…

Δεν θυμάτε αν σκότωσε το Νίκο Σεργιανόπουλο ο γεωργιανός Ντέιβιντ Μουρτζικνέλι.
Αυτό είπε στην κατάθεση του σήμερα περιγράφοντας λεπτό προς λεπτό το πως γνωρίστηκε με τον ηθοποιό. 
“Ήταν γύρω στις 5 το πρωί. Βρισκόμουν στη στάση του λεωφορείου στην πλατεία Κουμουνδούρου και περίμενα το λεωφορείο για να πάω στη δουλειά μου. Είχα πιεί ήδη μια μπύρα. Εκείνη την ώρα πέρασε ο Νίκος Σεργιανόπουλος και μου πρότεινε να πάμε σπίτι του να κάνουμε ναρκωτικά και ότι θα είχε και γυναίκες. Στη διαδρομή σταματήσαμε σε ψιλικατζίδικο για να πάρουμε τσιγάρα και μπύρες”. Απο εκεί άλλωστε είναι και το επίμαχο βίντεο που είδαν και οι δικαστές.
Στην συνέχεια περιγράφει τι έγινε όταν έφτασαν στο σπίτι του ηθοποιού στο Παγκράτι.
“Στην αρχή κάναμε κόκα. Μετά ήπιαμε μπύρες. Άρχισα να έχω μια θολούρα και έκλεισα τα μάτια μου. Όταν τα άνοιξα είδα τον Νίκο μπροστά μου να κρατάει μαχαίρι και να μου ζητάει να κάνουμε άσεμνες πράξεις.”
Ο κατηγορούμενος που ήταν παλαιότερα παλαιστής τον αφόπλισε με μια λάβη και τον έριξε κάτω.
“Μετά δεν θυμάμαι τίποτα. Το μόνο που θυμάμαι ήταν όταν ξυπνησα σπίτι μου και είδα ότι είχα ένα κινητό και δύο λάπτοπ. Δεν μπορούσα να θυμηθώ από που τα έκλεψα. Ζητώ συγγνώμη από το Θεό και από τους συγγενείς του..” κατέληξε.
Η δίκη έγινε κεκλεισμένων των θύρων αφού παρουσιάστηκαν διάφορα προσωπικά ερωτικά αξεσουάρ του ηθοποιού και οι συνήγοροι του ζήτησαν να μην γίνουν γνωστά για να προστατεύσουν την προσωπική ζωή του θύματος.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε