Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Διευθυντής τράπεζας και τελωνειακός πίσω από διεθνές κύκλωμα κοκαΐνης

Διευθυντής τράπεζας και τελωνειακός πίσω από διεθνές κύκλωμα κοκαΐνης
Φώτο Eurokinissi Αρχείου
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 30.07.2011 | 18:08
Πρώτη δημοσίευση: 30.07.2011 | 15:54

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Φλώρινας από τις συλλήψεις.Το φορτίο των 123 κιλών κοκαΐνης είχε ξεκινήσει από τη Βολιβία και θα πήγαινε Σκόπια.Συμμετοχή της Ιντερπολ στην μεγάλη επιχείρηση.

Τρεις συμπατριώτες μας - εκ των οποίων ένα ανώτατο στέλεχος τράπεζας και ένας υψηλόβαθμος τελωνειακός από την Φλώρινα - συνελήφθησαν για συμμετοχή σε διεθνές κύκλωμα κοκαΐνης.

Το κουβάρι της πολύκροτης υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται την Πέμπτη όταν σε κοντέινερ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε τεράστια ποσόσητα κοκαΐνης (123 κιλά) από τη Βολιβία με προορισμό τα Σκόπια.

Το φορτίο υποτιθεται ότι ήταν γεωργικά εργαλεία για την επεξεργασία σόγιας, ωστόσο οι ελληνικές αρχές είχαν τις πληροφορίες τους. Σε συντονισμένη επιχείρηση από ΣΔΟΕ, Δίωξη Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης και του τελωνείου εντοπίστηκε η κοκαΐνη. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, στην επιχείρηση συμμετει΄χε και η Ιντερπόλ λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης.

Όπως προέκυψε στο κύκλωμα που δρούσε σε Σερβία και ΠΓΔΜ συμμετείχαν και τρεις Έλληνες από τη Φλώρινα. Ο ένας είναι διευθυντής καταστήματος τράπεζας και ο άλλος τελωνειακός υπάλληλος σε συνοριακό Τελωνείο.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν και τέσσερα άτομα στην ΠΓΔΜ και πέντε στη Σερβία.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο