Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Δίκη Χρυσής Αυγής: Καταθέτει αστυνομικός για την επίθεση σε βάρος των Αιγύπτιων ψαράδων

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η τελευταία μάρτυρας για την επίθεση σε βάρος των Αιγυπτίων ψαράδες τον Ιούνιο του 2012 άρχισε να καταθέτει σήμερα στη δίκη για την υποθεση της Χρυσής Αυγής και η εξέταση της θα συνεχιστεί την Πέμπτη.

Πρόκειται για την αστυνομικό Πολυχρονίδου Ευαγγελία, η οποία τόνισε πως το επίμαχο βράδυ έλαβαν σήμα για την επίθεση σε “βάρος αλλοδαπών” από άτομα με δίκυκλα “πιθανόν από άτομα της Χρυσής Αυγής”.
Η αστυνομικός κατέθεσε πως στην Λεωφόρο Σαλαμίνας εντόπισαν έξι άτομα, πέντε άντρες και μία ανήλικη, με δίκυκλα, ντυμένα με σκουρόχρωμα ρούχα “και δύο εξ’ αυτών φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής” και ότι τους προσήγαγαν μέσα σε τρία περιπολικά στο Τμήμα Κερατσινίου. Οι ίδιοι, σύμφωνα με την αστυνομικό, “ήταν συνεργάσιμοι” και τους είπαν πως προηγουμένως ήταν σε μία καφετέρια στα Καραβάκια Περάματος.
Νωρίτερα ολοκληρώθηκε ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η κατάθεση του Μοχάμεντ Αμπού Χαμάντ εν μέσω εντάσεων από την πλευρά της υπεράσπισης, η οποία μάλιστα αιτήθηκε να κρατηθεί και να διωχθεί ο ψαράς για ψευδορκία. Το αίτημα απερρίφθη από το δικαστήριο.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε