Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Δικηγόρος μηνύει αστυνομικούς για την εμπλοκή του ονόματός του στην κρητική “μαφία”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η μηνυτήρια αναφορά του γνωστού Ηρακλειώτη δικηγόρου, είναι κατά του Αστυνομικού Διευθυντή Λασιθίου, του Διοικητή Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου και του φερόμενου ως ”εγκεφάλου” των δύο κυκλωμάτων που δημιούργησαν την περιβόητη ”μαφία” της Κρήτης!

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, μέσα στην μηνυτήρια αναφορά, γίνεται λόγος για ενέργειες εκδίκησης από την πλευρά του Διοικητή του Τ.Δ.Ν. Αγίου Νικολάου,
αφού με τον συγκεκριμένο ο γνωστός δικηγόρος -όπως υποστηρίζει ο ίδιος- είχαν… προηγούμενα.

Συγκεκριμένα ο ποινικολόγος αναφέρει στη μήνυση ότι στις 19 Σεπτεμβρίου του 2011, είχε υποβάλει αναφορά εναντίον του Αξιωματικού, λόγω επεισοδίου που είχε δημιουργήσει στο γραφείο της Α’ Ανακρίτριας Ηρακλείου, λίγες μέρες πριν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο αξιωματικός είχε βρεθεί στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου για υπόθεση σύλληψης σπείρας αλλοδαπών που διακινούσε ναρκωτικά.
Ξαφνικά ο αξιωματικός απευθύνθηκε στην ανακρίτρια εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι δεκάδες συλληφθέντες για υποθέσεις ναρκωτικών δεν παίρνουν την άγουσα των φυλακών αλλά αντιθέτως αφήνονται ελεύθεροι.

Το επεισόδιο, όπως τουλάχιστον καταγράφηκε από τον τύπο, πήρε διαστάσεις γεγονός που δεν άφησε να περάσει έτσι ο δικηγόρος.
Στη μήνυση ο δικηγόρος αναφέρει συγκεκριμένα:

”Από πού γνωρίζει ο τρίτος εγκαλούμενος (αξιωματικός) ότι παρέλαβα χρήματα από τον πρώτο εγκαλούμενο (φερόμενος ”εγκέφαλος”) ;

Τόση αξιοπιστία έχει εμπνεύσει στον τρίτο εγκαλούμενο ο … ;

Ο δικηγόρος στη μήνυση του κατά του Αστυνομικού Διευθυντή κάνει λόγο για συκοφαντική δυσφήμηση, ενώ στην περίπτωση του Διοικητή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου κάνει λόγο -εκτός της συκοφαντικής δυσφήμησης- για κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος.

Διαβάστε ακόμα:

Έρχονται νέες διώξεις για τη μαφία στην Κρήτη

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε