Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Δώδεκα ληστείες μέσα σε οκτώ ώρες!

Δώδεκα ληστείες από τις πέντε το απόγευμα μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου σε όλο το Λεκανοπέδιο!

Κάθε όριο έχει ξεπεράσει η εγκληματικότητα από άκρη σε άκρη της Αθήνας.

Μόνο για την Παρασκευή το απόγευμα είχαμε:

Στην οδό Δεριγνύ στις πέντε το απόγευμα δύο άγνωστοι επιτέθηκαν σε αλλοδαπό και του πήραν το κινητό απειλώντας τον με μαχαίρι.

Στις έξι και τέταρτο στη λεωφόρο Αθηνών άγνωστος απείλησε με πιστόλι ιδιοκτήτρια περιπτέρου για να της πάρει τις εισπράξεις τους.

Στην οδό Βασιλειάδου στις έξι και μισή δύο άγνωστοι επιτέθηκαν σε γυναίκα ενώ έμπαινε στο αυτοκίνητό της για να της πάρουν το λάπτοπ.

Στις Αχαρνές, ώρα επτά δύο άγνωστοι με όπλα μπήκαν σε κατάστημα τροφίμων και πήραν από τον υπάλληλο τις εισπράξεις της ημέρας.

Στη συμβολή των οδών Διοσκούρων και Πανός, ώρα έξι παρά είκοσι, συνελήφθη αλλοδαπός που επιτέθηκε σε μία γυναίκα για να της αρπάξει την τσάντα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε για πρώτες βοήθειες σε νοσοκμείο.

Στο Κορωπί ώρα οκτώ, τέσσερις ένοπλοι μπήκαν σε κατάστημα σιδηρικών και προσπάθησαν να αφαιρέσουν τα χρήματα του ταμείου απειλώντας τον υπάλληλο. Φεύγοντας πυροβόλησαν δύο φορές στον αέρα για εκφοβισμό.

Στην Αργυρούπολη στη λεωφόρο Αλίμου, ώρα εννιά, δύο ένοπλοι μπήκαν σε πρατήριο καυσίμων και απειλώντας τον αλλοδαπό υπάλληλο τον ανάγκασαν να τους δώσει τα λεφτά του ταμείου.

Στο Περιστέρι, ώρα εννιά το βράδυ επίσης, στη συμβολή των οδών Ευκαλύπτων και Βασιλικών τρεις ένοπλοι μπήκαν σε ψιλικατζίδικο και απειλώντας τον υπάλληλο πήραν μικρό χρηματικό ποσό.

Στην οδό Θηβών 193 στη Νίκαια τρεις δράστες εισέβαλλαν σε κατάστημα ψιλικών, χτύπησαν στο κεφάλι 34χρονο Έλληνα και του άρπαξαν 50 ευρώ.

Στις δέκα και μισή τρεις άνδρες συνελήφθησαν καθως επιτέθηκαν σε μία γυναίκα στην οδό Λυσιμαχείας 28 και προσπάθησαν να της πάρουν την τσάντα.

Στη Βούλα στη μία τα ξημερώματα, πέντε άνδρες επιτέθηκαν σε έναν άνδρα και του αφαίρεσαν ό,τι λεφτά είχε πάνω του. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ οι δράστες διέφυγαν.

Στον Πειραιά δύο άνδρες και μία γυναίκα επιτέθηκαν σε 34χρονο άνδρα από το Μπαγκλαντές και του άρπαξαν 45 ευρώ.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε