Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Δολοφονία Βασίλη Γρίβα: Άδειασε τη γεμιστήρα στο κεφάλι και τον θώρακα του! Καρέ καρέ η μαφιόζικη εκτέλεση

Δολοφονία Βασίλη Γρίβα: Άδειασε τη γεμιστήρα στο κεφάλι και τον θώρακα του! Καρέ καρέ η μαφιόζικη εκτέλεση

– Ο γνωστός νονός της νύχτας δολοφονήθηκε εν ψυχρώ σήμερα το πρωί έξω από δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά
– «Δάσκαλε βοήθα με! Σκοτώνουν τον πατέρα μου!» φώναζε το παιδί
– Είπε στο γιο του να τρέξει στον δάσκαλο για να σωθεί – Το παιδί ουρλιάζοντας καλούσε σε βοήθεια
– Από θαύμα σώθηκε η 35χρονη μητέρα που τραυματίσθηκε – Η σφαίρα πέρασε ξυστά από την καρδιά
– Συμβόλαιο θανάτου από νονούς της νύχτας βλέπει η αστυνομία
– Οι δράστες έκαψαν το αυτοκίνητο με το οποίο έφτασαν στον τόπο της δολοφονίας και εξαφανίστηκαν

Πλήρης αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή, ακόμα και μικρών παιδιών, έδειξαν σήμερα το πρωί οι αδίστακτοι μαφιόζοι εκτελεστές που σκότωσαν με καταιγισμό πυρών έξω από Δημοτικό Σχολείο στα Γλυκά Νερά, το γνωστό νονό της νύχτας, Βασίλη Γρίβα.
Οι σφαίρες έπεφταν “βροχή” έξω από την αυλή του Δημοτικού Σχολείου στην οδό Σαλώνων στα Γλυκά Νερά, την ώρα που τα παιδιά έκαναν την πρωινή τους προσευχή.

 

Πρωτοφανής ενέργεια για τα ελληνικά χρονικά, καθώς πλέον οι μαφιόζοι της νύχτας, μπροστά στην εκδικητική τους μανία, δεν υπολόγισαν ούτε το 11χρονο παιδί του Βασίλη Γρίβα, το οποίο βέβαια ουδεμία σχέση έχει με τις σκοτεινές “δουλειές” του πατέρα του.
Πριν δεχθεί τους πυροβολισμούς στο κεφάλι και το θώρακα, ο σκληρός νονός της νύχτας, πρόλαβε να φωνάξει στο παιδί του: “…τρέχα, φύγε από δω γρήγορα”. Έντρομο το παιδί μπήκε με κλάματα στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου και στον πρώτο δάσκαλο που βρήκε μπροστά του άρχισε να φωνάζει λέγοντας του: “….βοήθεια σκοτώνουν τον πατέρα μου”.
 

Καρέ καρέ η μαφιόζικη εκτέλεση
 

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 08:11 το πρωί, όταν το αυτοκίνητο μάρκας Μερσέντες του Βασίλη Γρίβα σταματούσε σχεδόν μπροστά στην πόρτα του Δημοτικού Σχολείου. Στην θέση του συνοδηγού κάθεται το 11χρονο παιδί του γνωστού νονού της νύχτας.
Ξαφνικά δίπλα στο αυτοκίνητο, σταματά ένα Ι.Χ. μάρκας “Χιουντάϊ” και αμέσως ο συνοδηγός, με ένα πιστόλι στο χέρι, κατεβαίνει από το όχημα και αρχίζει να πυροβολεί στο κεφάλι τον 47χρονο Γρίβα, πριν ο ίδιος προλάβει να πάρει το όπλο του, που είχε τοποθετημένο σε ένα τσαντάκι μέσης.
Ο επαγγελματίας εκτελεστής αδειάζει την γεμιστήρα του πιστολιού 9 χιλιοστών στο κεφάλι και το θώρακα του Γρίβα. Μπαίνει στο αυτοκίνητο και ο οδηγός του αναπτύσσει ταχύτητα και εξαφανίζονται από το σημείο.

Ακολουθεί πανικός, καθώς γονείς και παιδιά τρέχουν να προφυλαχθούν, ενώ αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο πέφτει μια μητέρα 36χρόνων, η οποία τραυματίστηκε από εξοστρακισμό σφαίρας. Ευτυχώς η γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά στον ώμο, και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο “Σισμανόγλειο”.
Στο μεταξύ, οι εκτελεστές, έπειτα από τον πανικό που είχαν προκαλέσει, έστριψαν με το αυτοκίνητο στην οδό Αγαμέμνονος, όπου και τους ανέμεναν δυο συνεργοί τους με αντίστοιχες μοτοσυκλέτες με τις μηχανές αναμμένες.
Οι δράστες, με γρήγορες κινήσεις, κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο, ρίχνουν στο εσωτερικό του έναν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό και το παραδίδουν στις φλόγες. Στη συνέχεια με γρήγορες κινήσεις ανεβαίνουν στις δυο μοτοσυκλέτες και αμέσως οι οδηγοί τους αναπτύσσουν ταχύτητα και εξαφανίζονται από την περιοχή. Με αυτή την τελευταία σκηνή, είχε πια ολοκληρωθεί μια από τις πιο θεαματικές μαφιόζικες εκτελέσεις στα ελληνικά χρονικά.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε