Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Δολοφονία με… λάθος θύμα! Αποκαλυπτική συνομιλία του Αλβανού Αρχηγού της Μαφίας των ναρκωτικών

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μια συνομιλία του Αλβανού Αρχηγού της Μαφίας των ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας, με άνθρωπο που θεωρείται στενός του συνεργάτης, είναι δυνατόν να ρίξει φως σε μια δολοφονία με… λάθος θύμα.

Πρόκειται για την δολοφονία 32χρονου Αλβανού οικογενειάρχη, πριν από τρεις εβδομάδες στο Κερατσίνι, ο οποίος ποτέ δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές για παράνομες πράξεις. Οι άνθρωποι που δέχθηκαν το “συμβόλαιο θανάτου”, έπρεπε να βγάλουν από την μέση έναν 36χρονο Αλβανό, εμπλεκόμενο στο κύκλωμα των ναρκωτικών, ο οποίος όμως μάλλον είχε εκδηλώσει τάσεις αυτονόμησης από την μαφιόζικη σπείρα και για το λόγο αυτό έπρεπε να βγει από την μέση.

Ο συνεργάτης του “Γκέντι”, όπως είναι το προσωνύμιο του αρχηγού της δαιδαλώδους συμμορίας, χρωστούσε χρήματα στον “ηγέτη” και τον παίρνει τηλέφωνο προκειμένου να διευθετήσουν την οικονομική τους διαφορά: “…έλα τι κάνεις όλα καλά;
Αρχηγός: Όλα καλά, με εσένα τι γίνεται, μου χρωστάς 40 χιλιάδες και τα λεφτά τα θέλω.
Συνεργάτης: Δεν τα έχω, λόγο τιμής θα προσπαθήσω να τα μαζέψω και να στα δώσω. Ετοιμάζω κάτι καλό και θα έλθουν λεφτά στα χέρια μου.
Αρχηγός: Εγώ τα βιάζομαι τα λεφτά… μπορούμε όμως να πατσίσουμε διαφορετικά.
Συνεργάτης: Δηλαδή;
Αρχηγός: Θα κάνεις μια δουλειά για μένα. Θα βγάλεις από την μέση των… και πατσίσαμε, δεν μου χρωστάς, δεν σου χρωστάω.
Συνεργάτης: ΟΚ σύμφωνοι.

Όμως οι Αλβανοί πιστολέρο έκαναν λάθος στο πρόσωπο, καθώς το θύμα με τον 36 Αλβανό ήταν φίλοι και οι δολοφόνοι τους πέτυχαν μαζί στο αυτοκίνητο του θύματος και αντί να σκοτώσουν τον 36χρονο συνοδηγό, δολοφόνησαν με πέντε σφαίρες τον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος δεν είχε καμιά σχέση με την διακίνηση ναρκωτικών.

Στο μεταξύ όλο και νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας, για την δράση της Μαφίας του κέντρου των Αθηνών.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών, έχουν τραβήξει σε βίντεο δεκάδων ωρών την δραστηριότητα της σπείρας και το τρόπο, με τον οποίο διακινούσαν τα ναρκωτικά, στις πιάτσες των τοξικομανών στο κέντρο της Αθήνας.
Το συνθηματικό μεταξύ των τοξικομανών ήταν χαρακτηριστικό, “ήρθαν οι μαύροι”. Αυτό σήμαινε πως έκαναν την εμφάνιση τους στην πιάτσα, οι Αφρικανοί “ντίλερς”, οι οποίοι με την συνεργασία των Αλβανών Μαφιόζων, είχαν μετατρέψει πολλές περιοχές του κέντρου των Αθηνών σε υπαίθρια “Σούπερ Μάρκετ” ναρκωτικών.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε