Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Δολοφονήθηκε ο πατέρας της υποψήφιας Σταρ Ελλάς

Συγκλονίζει η ιστορία της Ειρήνης Καλκούνου που πριν από πέριπου τρεις μήνες έχασε τον πατέρα της.

Η υποψήφια των φετινών καλλιστείων του ΑΝΤ1 ζει τον προσωπικό της εφιάλτη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής ”Πρωινή Μελέτη”,  στις 27 Μαρτίου δολοφόνησαν με τσεκούρι τον τον 60χρονο πατέρα της,Τιμολέων Καλκούνη, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στην οδό Παρασκευοπούλου.

Την ώρα εκείνη η κοπέλα έλειπε για διασκέδαση ενώ στο σπίτι βρισκόταν η μητέρα της η οποία ήρθε αντιμέτωπη με τους δολοφόνους. Ο λόγος που η 19χρονη Ειρήνη πήρε μέρος στον διαγωνισμό ήταν επειδή το επιθυμούσε ο πατέρας της. Έτσι πνίγει τα συνασθήματά της και ετοιμάζεται να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στον τελικό για να κάνει υπερήφανο τον μπαμπά της που την κοιτάει από ψηλά.

Ο διοργανωτής των καλλιστείων, κύριος Πρεβελάκης, παρενέβει τηλεφωνικά στην εκπομπή και είπε πως γνώριζε το γεγονός αλλά δεν ήθελε να διαρρεύσει γιατί κάτι τέτοιο δεν κάνει καλό στην ψυχολογία της κοπέλας. Όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας, η Ειρήνη δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα στα υπόλοιπα κορίτσια να καταλάβουν τις δυσάρεστες σκέψεις που τη βασανίζουν

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε