Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Δραπέτης των Τρικάλων πίσω από διάρρηξη στο σπίτι της κόρης του Μπερίσα!

Δραπέτης των Τρικάλων πίσω από διάρρηξη στο σπίτι της κόρης του Μπερίσα!

Μέχρι και στο σπίτι της κόρης του πρώην Αλβανού πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα, Αργκίτα Μαλτέζι είχαν εισβάλει μέλη της σπείρας των δραπετών Τρικάλων που εξακολουθεί να αναζητά η Ελληνική Αστυνομία.

Το περιστατικό όπως γράφει η RealNews σημειώθηκε στις 22 Οκτωβρίου 2005 ενώ η κόρη του Αλβανού πολιτικού ήταν πολύ τυχερή, αφού επέστρεψε στο σπίτι της λίγο μετά τη διάρρηξη.

Η μονοκατοικία στην οποία διαμένει η Αργκίτα, βρίσκεται σε μια από τις ακριβότερες και καλύτερα φυλασσόμενες περιοχές της Αλβανίας, στα Νέα Τίρανα, όπου μένουν κυρίως πολιτικοί και επιχειρηματίες.

Οι δράστες είχαν κλέψει χρήματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας

Όπως είχε προκύψει τότε από τις έρευνες της αλβανικής Αστυνομίας, οι δράστες μπήκαν από την πίσω πλευρά της μονοκατοικίας παραβιάζοντας μια μπαλκονόπορτα, ελάχιστα λεπτά μετά την αποχώρηση της κόρης του Μπερίσα από το σπίτι.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά οι δράστες αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό κάθως και κοσμήματα μεγάλης αξίας και εξαφανίστηκαν.

Ο Σούλα θεωρείται ο αρχηγός σε παρακλάδι της συμμορίας που έλεγχαν ο Μάριαν Κόλα και ο νεκρός πλέον Φλαμούρ Λίκα.

Από την έρευνα της αλβανικής αστυνομίας, απομονώθηκαν δαχτυλικά αποτυπώματα δύο ανδρών, και ταυτοποιήθηκαν με εκείνα του Φάτος Σούλα, δραπέτη των φυλακών Τρικάλων και στενού συνεργάτη του Κόλα.

Ο Φάτος Σούλα που φέρεται να εμπλέκεται στην κλοπή στο σπίτι της κόρης του Σαλί Μπερίσα (ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ)

Σύμφωνα με την ασφάλεια Αττικής, ο Σούλα θεωρείται ο αρχηγός σε παρακλάδι της συμμορίας που έλεγχαν ο Μάριαν Κόλα και ο νεκρός πλέον Φλαμούρ Λίκα.

Η ομάδα του Σούλα φέρεται να έχει διαπράξει 30 ένοπλες ληστείες σε Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα και άλλες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Σούλα μετά την ομαδική απόδραση από τις φυλακές Τρικάλων, δεν ακολούθησε τους άλλους αλλά κατά πάσα πιθανότητα διέφυγε στο Κόσοβο.

Διαβάστε επίσης:

Ήπειρος: ”Οι δραπέτες μπαινοβγαίνουν στην Αλβανία” – Τι αποκαλύπτει ο θείος του Μάριαν Κόλα!

Ήπειρος: Αποκάλυψη για τους Αλβανους δραπέτες – Σταμάτησαν και έβαλαν βενζίνη!

Βρέθηκε κι άλλο αυτοκίνητο που είχαν κλέψει οι δραπέτες – Άφαντοι οι ίδιοι

Άφαντοι οι δραπέτες παρά τα μπλόκα – Έχουν διαφύγει στην Αλβανία;

“Πάρτε τον Ριζάι στον Κορυδαλλό”

“Άνοιξε η γη και κατάπιε” τους δραπέτες! – Μπλόκα της αστυνομίας στα ελληνοαλβανικά σύνορα
Οι αδίστακτοι δραπέτες σχεδίαζαν την απόδραση του επικίνδυνου κακοποιού Αλκέτ Ριζάι! – Βρίσκονται μία ανάσα από τα σύνορα

Μία ανάσα από τα σύνορα οι αδίστακτοι δραπέτες – 8 επίλεκτες ομάδες με θερμικές κάμερες τους ψάχνουν μέσα σε φυτείες καλαμποκιού

Μπλόκα από τον Αχέροντα μέχρι την ελληνοαλβανική μεθόριο για τους επικίνδυνους δραπέτες! – Τι λένε οι άνθρωποι που τους είδαν! ΒΙΝΤΕΟ

Ήπειρος: ”Πόλεμος” στον Αχέροντα για τους Αλβανούς δραπέτες – Άγνωστες πτυχές της τελευταίας μάχης – Πυροβολούσε με καλάσνικοφ ο Μάριαν Κόλα!

Ήπειρος: Έτσι έγινε η νέα μάχη με τους Αλβανούς δραπέτες – Σκηνικό πολέμου στον ποταμό Αχέροντα – Τι βρήκε και τι φοβάται η αστυνομία…

Δυτική Ελλάδα: Στα ίχνη των Αλβανών δραπετών – Θέμα τιμής η σύλληψη του Κόλα!

Αιτωλοακαρνανία: Άγριο κυνήγι για τους 4 Αλβανούς δραπέτες – Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των νεκρών – Ποιος ήταν ο θείος του δραπέτη που σκοτώθηκε!

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ.: Αυτοί είναι οι δύο δραπέτες που έπεσαν νεκροί από τα πυρά των αστυνομικών

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε