Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Δύο Έλληνες πίσω από την εταιρεία “βιτρίνα” με τα εκατομμύρια λαθραία τσιγάρα

Δύο Έλληνες πίσω από την εταιρεία “βιτρίνα” με τα εκατομμύρια λαθραία τσιγάρα

Τους δυο Έλληνες που φέρονται ως εκπρόσωποι της εταιρείας “βιτρίνα”, για την κάλυψη της αποθήκης στην περιοχή του Ασπροπύργου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 16 εκατομμύρια λαθραία τσιγάρα και περίπου 300 κιλά χύμα καπνού, αναζητά η Ασφάλεια Αττικής.

Η εξάρθρωση της μεγάλης σπείρας ξεκίνησε από την Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, καθώς είχαν άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, για συγκεκριμένη αποθήκη στον Ασπρόπυργο που έχει την καλύψει εταιρείας ξυλείας που όμως είναι βιτρίνα, και χρησιμοποιείται ως χώρος απόκρυψης και μεταφοράς μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών.

Επί τέσσερις ημέρες οι αστυνομικοί της Δίωξης, παρακολουθούσαν την περιοχή και μόλις είδαν να την προσεγγίζει φορτηγό νταλίκα επενέβησαν και ακινητοποίησαν των οδηγό, πιστεύοντας πως μεταφέρει ναρκωτικά.
Όταν βέβαια άνοιξαν την καρότσα της νταλίκας διαπίστωσαν έκπληκτοι πως ήταν φορτωμένο με εκατοντάδες κουτες λαθραία τσιγάρα κρυμμένα σε ποσότητες ξυλείας.

Μάλιστα ο ένας από τους δυο Έλληνες που αναζητούνται για την αποθήκη με τα εκατομμύρια λαθραία τσιγάρα, είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να πιστεύουν πως πράγματι μέσα στην αποθήκη θα βρουν ένα σύγχρονο παρασκευαστήριο παράνομων ουσιών, ανακαλύπτοντας τελικά ένα σύγχρονο συσκευαστήριο λαθραίων τσιγάρων και καπνού.
Βέβαια άμεσα ενημερώθηκε και η Οικονομική Αστυνομία ως η πλέον αρμόδια υπηρεσία για τέτοιου είδους θέματα, με αποτέλεσμα στην συνέχεια να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου τις έρευνες.

Ήδη έχουν συλληφθεί δυο Ρουμάνοι ο ένας οδηγός τις νταλίκας και ο δεύτερος φύλακας στην αποθήκη με τα λαθραία προϊόντα καπνού, ενώ από την έρευνα διαπιστώθηκε πως η κεντρική πόρτα άνοιγε με μπουτόν από εσωτερικό χειρισμό, ενώ για να φθάσει κανείς στο επίπεδο που είχαν εγκατασταθεί τα μηχανήματα για την συσκευασία του καπνού και των λαθραίων τσιγάρων, έπρεπε να χρησιμοποιήσει κρυφό ασανσέρ εντός της αποθήκης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε