Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Δύο εν ψυχρώ εκτελέσεις στο κέντρο της Αθήνας

Μέσα σε μισή ώρα δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε δύο καρτέρια θανάτου που είχαν στηθεί στο κέντρο της πόλης.

Τρόμο προκαλούν τα κρούσματα βίας με την Αθήνα να μοιάζει ανοχύρωτη πόλη, όπου ο καθένας μπορεί να παίρνει το όπλο του και να αφαιρεί ανθρώπινες ζωές.

Λίγο πριν τις 08:00 το πρωί στην οδό Κωνσταντινουπόλεως και Κηφισού στο Περιστέρι, δύο άνθρωποι βρισκόντουσαν πάνω στη γέφυρα μέσα σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Είχαν στήσει όπως φαίνεται καρτέρι γιατί λίγα λεπτά μετά βγήκαν από το αυτοκίνητο και πυροβόλησαν έναν άνθρωπο που περνούσε κάτω από τη γέφυρα. Τον πυροβόλησαν 4 με 5 φορές και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι άνδρα περίπου 30 ετών.

Το θύμα τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα αίτια για το καρτέρι θανάτου δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί από την αστυνομία η οποία αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Μισή ώρα αργότερα, άλλη μία δολοφονία συγκλόνιζε το κέντρο της πόλης. Στις 08:44 στην οδό Αχαρνών και Ολυμπίας στον Άγιο Παντελεήμονα ένα άτομο που επέβαινε σε αυτοκίνητο, σταμάτησε έξω από ένα περίπτερο.

Χωρίς να πει ούτε μία κουβέντα και χωρίς να κλέψει τίποτα, ο άγνωστος έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε τον υπάλληλο του περιπτέρου ο οποίος πέθανε ακαριαία. Ο δράστης τον πυροβόλησε στο πρόσωπο και ο 38χρονος αλβανός υπάλληλος έπεσε νεκρός.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε