Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δύο προφυλακιστέοι για τα ατυχήματα - μαϊμού που ξετίναξαν την '"Εθνική Ασφαλιστική'"

Δύο προφυλακιστέοι για τα ατυχήματα - μαϊμού που ξετίναξαν την '`Εθνική Ασφαλιστική'`
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.09.2011 | 18:48
Πρώτη δημοσίευση: 27.09.2011 | 18:31

Οι δύο από τους 11 συλληφθέντες για την υπόθεση κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, μετά τις απολογίες τους στον 1ο ειδικό ανακριτή Θεσσαλονίκης.


Είναι η υπόθεση με τις δηλώσεις ατυχημάτων -μαϊμού που είχε ως αποτέλεσμα να ζημιωθεί η "Εθνική Ασφαλιστική" με ποσό που φτάνει το 1,2 εκατ. ευρώ!

Το δρόμο προς τις φυλακές πήραν, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο διευθυντής του τμήματος αποζημιώσεων του υποκαταστήματος της Εθνικής Ασφαλιστικής στη Θεσσαλονίκη κι ένας ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων.

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους υπάλληλοι της εταιρίας, πραγματογνώμονες και ασφαλιστικοί πράκτορες, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση από 10 έως 30 χιλιάδες ευρώ.

Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν -κατά περίπτωση- τις πράξεις της εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης και της πλαστογραφίας σε βάρος Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου, σύμφωνα με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του δημοσίου και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Διαβάστε ακόμα: Θεσσαλονίκη: Έτσι... ξετίναξαν την ''Εθνική Ασφαλιστική''-Κέρδισαν πάνω από 1εκ.€!


   Διαδώστε αυτό το άρθρο