Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Δύο τραυματίες στον Άγιο Παντελεήμονα

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Συνεχίζεται η ένταση αλλά και τα αιματηρά επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών στην πολύπαθη γειτονιά της Αθήνας

Δυο άνθρωποι κατέληξαν τη νύχτα στο νοσοκομείο. Ο ένας τραυματισμένος από… ψησταριά που του ήρθε στο κεφάλι και ο άλλος μαχαιρωμένος στο χέρι από ληστές.
Το πρώτο επεισόδιο ξεκίνησε όταν ξαφνικά δυο μεγάλες παρέες μεταναστών άρχισαν να συμπλέκονται. Πολλοί ήρθαν στα χέρια, άλλοι άρχισαν να εκτοξεύουν αντικείμενα.
Ο ένας από αυτούς ανέβηκε μάλιστα στο διαμέρισμά του, βγήκε στο μπαλκόνι, άρπαξε μια ψησταριά και την πέταξε στο δρόμο τραυματίζοντας έναν από τους “αντιπάλους”.
Αυτή τη φορά η αστυνομία πρόλαβε τους δράστες πριν εξαφανιστούν στα στενά. Ο δράστης συνελήφθη μέσα στο διαμέρισμά του. Στην ταράτσα του σπιτιού οι αστυνομικοί ανακάλυψαν μια καραμπίνα και αρκετά φυσίγγια.
Ο αλλοδαπός που δέχτηκε την ψησταριά στο κεφάλι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Λίγο μετά τις εννιά οι αστυνομικοί κλήθηκαν να επέμβουν σε ένα δεύτερο περιστατικό. Τρεις αλλοδαποί εισέβαλαν στο ψιλικατζίδικο ενός μετανάστη. Έβγαλαν μαχαίρια και ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη και έναν συγγενή του. Όταν ο ένας προσπάθησε να αντιδράσει, οι ληστές δεν δίστασαν να τον χτυπήσουν με το μαχαίρι στο χέρι. Οι δράστες άρπαξαν 20.000 ευρώ, όμως για κακή τους τύχη από το σημείο περνούσαν οι αστυνομικοί που κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο από τους τρεις.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε