Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Εφτά ληστείες σε πεζούς, κοσμηματοπωλεία και σούπερ μάρκετ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με την χρήση κατσαβιδιών, μαχαιριών, όπλων αλλά και αυτοκινήτων ληστές χτυπούν μέσα στη νύχτα….

 

Χθες βράδυ έγιναν εφτά ληστείες σε διάφορα σημεία της Αττικής.
 
Στις 03:55 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Εθν. Αντιστάσεως και Αγ. Διονυσίου, στις Αχαρνές, άγνωστοι δράστες χρησιμοποιώντας κλεμμένο φορτηγό όχημα, έσπασαν την τζαμαρία του σούπερ μάρκετ «ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ» και έπεσαν στο ΑΤΜ της τράπεζας «ΠΕΙΡΑΙΩΣ». Το ΑΤΜ δεν έφερε ίχνη διάρρηξης. Οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα σε μικρή απόσταση, τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται.
 
 
Γύρω στις 20:00 στο Περιστέρι, στη Λεωφ. Αθηνών 302, δύο άγνωστοι δράστες πήραν από Ι.Χ. τσάντα, που είχε μέσα 200.000 ευρώ και διάφορες επιταγές
 
Στις 20:43 στην οδό Πατησίων 334, δύο άγνωστοι δράστες μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο και με αφού ο ένας απασχολούσε τον ιδιοκτήτη κατάφεραν να πάρουν κοσμήματα και χρυσαφικά άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.
 
Δέκα λεπτά πριν από τις 21:30 στην οδό Δημοκρατίας 103 στις Αχαρνές τρεις άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλου και κατσαβιδιού, αφού τραυμάτισαν ελαφρά στο πρόσωπο τον ιδιοκτήτη βενζινάδικου, πήραν 2.000 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και μία συσκευή ενδοεπικοινωνίας.
 
Στις 23.21 στη Ν. Ιωνία, συμβολή των οδών Τσουρουκτσόγλου και Αγν. Ηρώων, τρεις άγνωστοι δράστες με την απειλή μαχαιριού, πήραν από αλλοδαπό 700 ευρώ.
 
 
15 άγνωστοι με τη χρήση σωματικής βίας επιτέθηκαν σε τρία άτομα γύρω στην 01:00 στην Ηλιούπολη, και τους πήραν ένα κινητό τηλέφωνο και δύο κράνη μοτοσικλέτας.
 
Και τέλος στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας τρεις άγνωστοι με την απειλή μαχαιριού πήραν από Έλληνα 200 ευρώ και εξαφανίστηκαν.
 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε