Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Έγκλημα πάθους στην Καστοριά – Η ζήλεια οδήγησε στην άγρια δολοφονία

Έγκλημα πάθους στην Καστοριά – Η ζήλεια οδήγησε στην άγρια δολοφονία

– Σοκαρισμένη η κοινωνία της Καστοριάς και της Κέρκυρας από τον άγριο φόνο της 21χρονης φοιτήτριας
– Ο 35χρονος δράστης είχε γράψει στο Facebook ότι “θα την ακολουθούσε” 
– Τράκαρε με το ΙΧ μετά από αστυνομικό έλεγχο στο Κιλκίς και συνελήφθη
– Η σορός της κοπέλας βρέθηκε κοντά στη λίμνη της Καστοριάς

Συγκλονίζει η τραγωδία στην Καστοριά με θύμα νεαρή κοπέλα που έφυγε πρόωρα χωρίς να προλάβει να χαρεί τη ζωή.

Η 21χρονη φοιτήτρια Ανδριάνα Γαρδικιώτη από την Κέρκυρα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου κοντά στη λίμνη, άγρια δολοφονημένη – όπως όλα δείχνουν – από τον άνδρα με τον οποίο είχε σχέση εδώ και έναν χρόνο.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Καστοριά πριν από έναν χρόνο. Το κορίτσι είχε πάει για να σπουδάσει Δημόσιες Σχέσεις στο ΤΕΙ, ενώ ο 35χρονος κατάγεται σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha FM από τη Θεσσαλονίκη και διοργάνωνε events.

Όσοι τους ήξεραν μιλούν για έναν μεγάλο έρωτα που έζησαν, ωστόσο στη σχέση υπήρχαν σύννεφα καθώς ο 35χρονος φέρεται να τη ζήλευε και ίσως αυτό ήταν που τον οδήγησε στο έγκλημα.

Πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ λένε ότι ο 35χρονος ανέβασε χθες μήνυμα στο Facebook, με το οποίο “εξηγεί” την πράξη του και ζητεί “συγγνώμη”. Προαναγγέλλει επίσης ότι θα προχωρήσει σε κάποια πράξη κατά του εαυτού του λέγοντας “έρχομαι κι εγώ μαζί σου”.

Το κορίτσι βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρό κοντά στη λίμνη με δέκα μαχαιριές στην καρδιά και ένα τραύμα από κατσαβίδι στο λαιμό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha fm της Καστοριάς, ήταν ο ίδιος ο δράστης που υπέδειξε στην αστυνομία τον τόπο που είχε αφήσει το πτώμα. Όπως έγινε γνωστό οι δυο τους είχαν έντονη λογομαχία μέσα στο αυτοκίνητό του τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Εκείνος φέρεται να την χτύπησε και στη συνέχεια να την κατακρεούργησε. Πέταξε το πτώμα κοντά στη λίμνη και τράπηκε σε φυγή.

Ο 35χρονος, κατά τη διάρκεια της Παρασκευή φέρεται να ανέβασε το μήνυμα του στο Facebook. Δεν είναι γνωστό αν ανέβασε τις φωτογραφίες στο Facebook, αφού τη σκότωσε ή αν την ανάγκασε να τις ανεβάσει πριν την σκοτώσει.

Στο προφίλ του δράστη στο Facebook τα σχόλια είναι υβριστικά. Όλοι μιλούν για ένα καλό κορίτσι πολύ ευγενικό αλλά και φίλοι του δράστη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έκανε το έγκλημα αυτό. Κι όμως.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη μετά από αστυνομικό έλεγχο σε δρόμο του Κιλκίς. Όταν τον σταμάτησε η αστυνομία εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε σε κολώνα. Ο αστυνομικός έλεγχος που έγινε στο ΙΧ βρήκε ίχνη από αίμα και μαλλιά στο πορτ μπαγκάζ.

Ο 35χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση φρουρούμενος στο νοσοκομείο του Κιλκίς.

Η κοπέλα καταγόταν από την Κέρκυρα και φοιτούσε στο ΤΕΙ Καστοριάς στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων. Ήταν γνωστή στην τοπική κοινωνία καθώς συμμετείχε στην παρουσίαση του τοπικού καρναβαλιού, τα Ραγκουτσάρια, με γνωστό παρουσιαστή της Καστοριάς.

Διαβάστε επίσης:
Ποια είναι η 21χρονη φοιτήτρια που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε