Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τραγωδία στη Δάφνη: Νεκρός ο 70χρονος! Αυτοκτόνησε αφού πυροβόλησε τη σύζυγό του – Από θαύμα ζει η γυναίκα επειδή “κόλλησε” το όπλο

Τραγωδία στη Δάφνη: Νεκρός ο 70χρονος! Αυτοκτόνησε αφού πυροβόλησε τη σύζυγό του – Από θαύμα ζει η γυναίκα επειδή “κόλλησε” το όπλο

– Σοκ προκάλεσε η είδηση για την τραγική ιστορία μιας οικογένειας στη Δάφνη
– Ένας 70χρονος άνδρας τραυμάτισε με ψαλίδι τον 32χρονο γιο του στην κοιλιακή χώρα
– Στη συνέχεια πυροβόλησε την σύζυγό του, πριν στρέψει το όπλο στον ίδιο του τον εαυτό!
– Καλά στην υγεία τους μάνα και γιος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο δράστης υπέκυψε στα τραύματά του
– Γείτονες δηλώνουν στο newsit.gr πως οι εντάσεις στην οικογένεια ήταν συχνό φαινόμενο
– Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο

Ένα συγκλονιστικό οικογενειακό δράμα εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Δάφνη. Δράστης της επίθεσης ένας 70χρονος άνδρας, ο οποίος σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε στο ίδιο του το παιδί, αλλά και στην σύζυγό του, πριν τελικά αυτοκτονήσει!

Στο παραπάνω βίντεο, μία γειτόνισα περιγράφει τις δραματικές στιγμές, αλλά και το πως άνοιξε την πόρτα στην γυναίκα για να σωθεί από τον 70χρονο που πυροβολούσε αδιακρίτως!

Το χρονικό του δράματος

Όλα έγιναν στις 04:00 τα ξημερώματα, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Δάφνης και συγκεκριμένα στην οδό Αλαμάνας 18. Εδώ να σημειώσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση και η μητέρα με τον γιο έμεναν στο ισόγειο του οικήματος, ενώ ο πατέρας ζούσε στον πρώτο όροφο.

Ένας τσακωμός των γονιών ήταν η αφορμή για να γίνει το κακό, αφού όλα ξεκίνησαν όταν o 31 ετών γιος τους μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει. Τότε ο πατέρας τραυμάτισε με ψαλίδι το 31χρονο παιδί του στην κοιλιακή χώρα, με το περιστατικό αυτό να γίνεται μέσα στο σπίτι.

Αμέσως μετά μάνα και γιος βγήκαν έντρομοι στο δρόμο, φωνάζοντας “βοήθεια” και σηκώνοντας την γειτονιά “στο πόδι”. Ενώ οι δυο τους ήταν στο δρόμο, ο 70χρονος πήρε ένα όπλο και πυροβόλησε πέντε φορές!

Μία από τις σφαίρες πέτυχε την σύζυγό του, τραυματίζοντάς την στο μηρό, με τους αυτόπτες μάρτυρες να δηλώνουν πως το όπλο του δράστη κόλλησε κι αυτός είναι ο μόνος λόγος που η γυναίκα είναι ακόμη ζωντανή.

Αμέσως μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει χάσει την ζωή του.

“Τσακώνονταν συχνά”

Οι γείτονες της οικογένειας τόνισαν στο newsit.gr πως οι καυγάδες και οι εντάσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας ήταν συχνό φαινόμενο.

Ο γείτονάς τους, που μένει στον δεύτερο όροφο του οικήματος, δήλωσε πως ακούγονταν συχνά φωνές και διαπληκτισμοί μεταξύ των μελών της οικογένειας…

Ακόμη γείτονες δηλώνουν πως ο 70χρονος είχε συχνά αντιπαραθέσεις με πολλούς ανθρώπους της γύρω περιοχής…

Οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών επικεντρώνονται στην πιθανότητα ο άνδρας να έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα, ενώ μητέρα και γιος δεν διατρέχουν κάποιο κίνδυνο.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου – Κώστας Στάμου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε